AlltomBostad
 
Confident Living Nordic AB

Visa alla produkter från: Confident Living Nordic AB

Bokhyllor & Förvaring från Confident Living Nordic AB

Axel mediabänk - Se mer på vår hemsida

Axel mediabänk

Robust hylla från Artwood med hyllor i vacker drivved och stomme i svartlackerat järn. Perfekt som mediabänk eller bokhylla.

Bombay kistor 2-pack - Se mer på vår hemsida

Bombay kistor 2-pack

Två vackra kistor i vaxat sheshamträ med metalldetaljer. Kistorna innehar olika mått och levereras enbart som "paket".

Countryside Cabinet vitrinskåp - Se mer på vår hemsida

Countryside Cabinet vitrinskåp

Härlig stort glas skåp med 2 stora dörrar, lantlig stil och gammaldags sliten vintage look med hyllplan. Färgad antikvit interiör. Skåpet kommer från danska Nordal och är producerat för hand - storleken kan därför skilja sig med +/- 2 cm. Det helvita skåpet har en mer sliten och rustik look än vad som framgår på bilden.

Countryside Cabinet vitrinskåp - Se mer på vår hemsida

Countryside Cabinet vitrinskåp

Vackert vitrinskåp från Artwood i materialet "weathered oak" med dörrar i glas. Innanför dörrarna finns ytterligare tre stycken lådor.

Frame 240 Mediabänk - Se mer på vår hemsida

Frame 240 Mediabänk

En stilig och rustik mediabänk med öppen förvaring av dina mediaspelare och filmer mm. Framstycket är format som en ram och har gett denna TV-bänk sitt namn. Justerbara glashyllor. Bänken finns i två olika utföranden, vitlackerat trä samt valnöt/fanér.

Hallskåp - Hall shoe cupboard - Se mer på vår hemsida

Hallskåp - Hall shoe cupboard

Här presenteras Hallskåpet Hall shoe cupboard. En Smart och praktisk förvaringsmöbel för hallen med klassisk design, skjutdörrar, fack för skor och dylikt samt klädhängare.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår