AlltomBostad
 
Confident Living Nordic AB

Visa alla produkter från: Confident Living Nordic AB

Bord & Stolar från Confident Living Nordic AB

Alassio stol - Se mer på vår hemsida

Alassio stol

Stol i lackad plåt. Finns i vit, röd och svart färg. Stapelbar , passar även utomhus.

Kawa stol - Se mer på vår hemsida

Kawa stol

Kawa stol med rottingsits och metallben i industristil.

Mix skrivbord - Se mer på vår hemsida

Mix skrivbord

Mix skrivbord från House doctor är tillverkad i MDF och indiskt mangoträ. Skrivbordet har 3 rymliga lådor i olika färger. Bordet är tillfälligt slut, men kommer in i lager igen under december månad!

New salvage matbord - Se mer på vår hemsida

New salvage matbord

Stabilt och rejält matbord i massiv alm med en rejäl diameter om 150 eller 120 cm - ett riktigt hantverk. Det här majestätiska matbordet får du ett riktigt konstverk i Ditt hem med plats för många.

OSKARatWORK Bord+ 2 Bänkar - Se mer på vår hemsida

OSKARatWORK Bord+ 2 Bänkar

Exceptionell och ovanlig design till den speciella vikning tekniken. OSKAR är tillverkad av björkplywood och Österrikisk Loden (100% ren ny ull). Ull ytan anpassar sig till sin omgivning som ger barnen en känsla av värme och förtrolighet.

Three Set Table - Se mer på vår hemsida

Three Set Table

Three Seat Tabel är inte bara ett fantstiskt snyggt soffbord, det är praktiskt också. Vid behov kan de två mindre borden enkelt placeras under det stora. Du kan också välja att separera dem. Varför inte som ett stort soffbord och två små sängbord. Stommen är gjord av järn där sedan en finish av handgjord bladguld lagts. Spegelglaset finns i tre utföranden, Normal Mirror, Light Antique Mirror och Dark Antique. Glaset i Normal Mirror är likt ett vanligt spegelglas och Light Antique har en viss struktur som äldre glas kan få med tiden. Dark Mirror är glaset med mest struktur och ska således likna det äldsta glaset.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår