AlltomBostad
 
Confident Living Nordic AB

Visa alla produkter från: Confident Living Nordic AB

Glas, Porslin & Prydnad från Confident Living Nordic AB

Äng vas mässing - stor - Se mer på vår hemsida

Äng vas mässing - stor

Den populära vasen äng är en perfekt inredningsdetalj som blev utvald till Årets inredningsaccessoar vid ELLE Decorations årliga prisutdelning. Finns i två storlekar. Här presenteras den större varianten.

Flora spegel liten - Se mer på vår hemsida

Flora spegel liten

Flora spegel i strukturlackerad plåt från SMD Design i 2 färger, vit eller svart. Skruvarna för upphängningen är inte synliga på den nya modellen som vi saknar bild på då upphängningen är vänd och innehar ett litet skydd som döljer dessa.

Hand i Hand 30x30 poster - Se mer på vår hemsida

Hand i Hand 30x30 poster

Plansch tryckt på matt papper. Planschen är signerad av designern. Färgåtergivningen på din skärm kan skilja sig lite från den "färdiga" planschen. Reproduktion av en akrylmålning. Mått: 30x30 cm

Liljan ljushållare - Se mer på vår hemsida

Liljan ljushållare

Konstnären och formgivaren Ivar Ålenius Björk är främst känd för sina skulpturer i bystformat. Vi kan se hans skulpturer i Trelleborg, Simrishamn, Ängelholm och Lund. Hans formgav även en serie ljusstakar i mässing åt det numera nedlagda företaget Ystad-Metall. Ystad-Metall producerade ett stort antal designklassiker mellan 1920 och 1960. Liljan var en av dessa produkter och den har kommit att bli en designikon av rang som ofta syns i internationella designmagasin världen över än idag. Skultuna har nu tillsammans med Ålenius släktingar valt att återuppta produktionen av denna makalöst vackra ljusstake.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår