AlltomBostad
 
Confident Living Nordic AB

Visa alla produkter från: Confident Living Nordic AB

Sängar & Sovrum från Confident Living Nordic AB

Nr.3 Sängpaket - Se mer på vår hemsida

Nr.3 Sängpaket

Ett komplett sängpaket bestående av en handtillverkad kontinentalsäng från Inbed Sweden, 9cm bäddmadrass och 10 cm sängben av ek. (Huvudgavel och nackkuddar finns som tillval) InBed Sweden Basic bäddmadrass - en lätt och enkel bäddmadrass av skumgummi och microfeltfiber som andas och har en god återhämtningsförmåga,som formar sig efter kroppen och verkar tryckavlastande. Sängen är uppbyggd av tre lager madrasser där den understa består av en sängram tillverkad av stabilt svenskt trä. I bottendelen ligger två samverkande pocketsystem vilket ger sängen en följsam och tryckavlastande grund. Mellandelen på Model No.3 består av ett pocketsystem med den unika flexi-zone tekniken som med sin speciella förmåga att forma sig efter kroppen ger maximal följsamhet som reducerar tryckpunkterna och gynnar kroppens blodcirkulation. Båda pocketsystemen i underdelen och mellandelen är omsorgsfullt inbäddade i microfeltfiber som med sin goda återhämtningsförmåga och ventilationsegenskaper bidrar till att göra Model No.3 till en kvalitativ, tyst och mycket skön säng med härlig sovkomfort.

Seaside våningssäng - Se mer på vår hemsida

Seaside våningssäng

Våningssäng i nordisk design och fokus på design, säkerhet, hållbarhet och funktionalitet. Stilen är enkel, minimalistisk och tidlös - skandinavisk enkelhet. Våningssängen är en praktisk och funktionell lösning på inredningen i barnrummet och optimerar utrymmet. De flesta barn älskar våningssängar där de kan sova med vänner eller syskon. Våningssängen skapar även en mycket specifik trevlig mysig atmosfär på dagis eller i sommar- ller vinterstugan. Draperier kan köpas separat för att öka mysfaktorn. Stege kan placeras antingen på vänster eller höger sida. Våningssängen har en lång livslängd och inbjuder till frekvent användning - nu och i nästa generation. Produktionen är hållbar, med hjälp av ärliga och hållbara material. Madrass och textilier köps separat.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår