AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

1 september 2015

Coola tapeter till barnrummet från Acne Jr och Photowall

Idag presenterade Photowall och Acne Jr ett exklusivt samarbete som har resulterat i en tapetkollektion som passar perfekt i barnrum. Och i barnsliga vuxnas rum skulle jag säga, med en glimt i ögat. Kolektionen heter Trompe l'œil och finns bara hos Photowall. Den består av fem olika motiv; Bambu, Tegel, Kubik, Cumulus och Chester.

Trompe l'œil från Photowall och Acne Jr Foto: Annika Rådlund
Trompe l'œil från Photowall och Acne Jr Foto: Annika Rådlund

Ny tapetkollektion - Trompe l'œil från Photowall och Acne Jr . Den härligt grönradndiga väggen heter Bambu och den är säkert superfin att kominera med en enfärgad vägg eller en annan grön bladtapet. Tapeterna är tänkta att kunna kombineras med varandra, som ett pussel. På en vägg, eller en halv, kan man tapetsera tegeltapeten för att skapa en mur eller vägg. Den himmelsblå tapeten med moln, som hänger i taket på bilden, är tonad så att den är ljusare blå längst ned. Med de här tapeterna kan man skapa härliga temarum, bara fantasin kan sätta gränser tänker jag.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.Nyckelord:

Barn

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Tapet

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår