AlltomBostad
 
Culimar AB

Visa alla produkter från: Culimar AB

Köksblandare från Culimar AB

Köksblandare - Se mer på vår hemsida

Köksblandare

Lyx är att ha bra arbetsytor och redskapen nära till hands men kan också bestå av en vacker bänkskiva eller mjukt utdragbara lådor som stänger sig själva.

Damixa - Se mer på vår hemsida

Damixa

Snygg och stilren dansk design, hög funktionalitet och kvalitet som håller år efter år. Detta är vad som kännetecknar alla Damixas blandare. Så har det varit sedan Damixa som första tillverkare i Europa introducerade engreppsblandaren, och det kommer aldrig att ändras. “När du köper en blandare från Damixa, har du sagt ja till snygg dansk design som står sig i många år, och till en produkt som är både logiskt och lätt att använda“, säger Lars Bladt, vd på Damixa.

Idag vet vi att konsumenterna ser blandare både som en funktionell produkt för dagligt bruk och som ett designelement. Så det räcker inte att blandaren bara är användarvänlig utan den måste också vara tilltalande att titta på och passa in i vårt hem, vare sig vi lever minimalistiskt och modernt eller mer klassiskt. Därför involverar vi ständigt konsumenter i utvecklingen av våra produkter för att säkerställa att vi ständigt är på rätt väg. Vi benämner detta “When design makes sense“.

Oras Aventa köksblandare - Se mer på vår hemsida

Oras Aventa köksblandare

Oras Aventa kan mycket och har en frisk och charmerande design som passar utmärkt i köket.

Oras Aventa är unik med sina funktioner som gör arbetet enklare. Med den utdragbara pipen sköljer du enkelt grönsakerna, tallrikarna och kastrulllerna samt diskhon. Pipens höjd gör att stora kastruller får plats, du kan till och med dra ut pipen.

Att du kan få den i kombination med diskmaskinsavstängning gör den än mer unik. Enkel att använda med en spak, som är praktisk och välformad.

Oras Cubista köksblandare - Se mer på vår hemsida

Oras Cubista köksblandare

Oras Cubista Köksblandarens höga pip och välvda form skapar en tydlig referens till kubismen.

Tack vare en aktiv och kreativ produktutveckling kan Oras Cubista köksblandare visa upp en unik självstängande diskmaskinsventil. När knappen på sidan av blandaren trycks in, tänds en lampa som indikerar att en timerfunktion är igång. Ventilen stänger sedan vattentillförseln till diskmaskinen automatiskt. Köksblandarna i serien levereras med Softpex anslutningar för en enkel installation.

Oras Safira köksblandare - Se mer på vår hemsida

Oras Safira köksblandare

Oras Safira är en klassiker. Under flera år har den varit en av storsäljarna och är så fortfarande. En tidlös design och ett förnuftigt pris gör den så framgångsrik.

Oras Safira har den också, den kända Oras-teknologin, som spar vatten och håller år efter år, utan att droppa.

Oras Saga köksblandare - Se mer på vår hemsida

Oras Saga köksblandare

Oras Saga har en hög svängpip som lämnar mer arbetsutrymme i köket. Det är enkelt att fylla stora kastruller. Blandarens design gör att den passar perfekt i ett modernt kök. Diskmaskinsventilen ökar blandarens funktionalitet och gör det säkert och enkelt att ansluta diskmaskinen.

Oras Vega köksblandare - Se mer på vår hemsida

Oras Vega köksblandare

Oras Vega har en hög pip som lämnar mer arbetsutrymme. Det är enkelt att vrida på och av blandaren och att justera vattenflödet och temperaturen. Den runda formen gör att vattenstänk rinner av, vilket förhindrar att det bildas vattenfläckar. På så sätt blir blandarens yta renare och mer hygienisk. Utöver krom finns blandaren med satinyta.

Oras Ventura köksblandare - Se mer på vår hemsida

Oras Ventura köksblandare

Oras Ventura är inte rädd för att se annorlunda ut. Det finns en anledning till det. Oras Ventura är en produkt med funktionella och högteknologiska krav som är anpassad för den krävande användaren.

Oras Vienda köksblandare - Se mer på vår hemsida

Oras Vienda köksblandare

Oras Vienda köksblandare sparar vatten. Med vanliga blandare förbrukar dina hushållssysslor mer vatten som värmts upp med dyrbar energi än du faktiskt behöver. Oras Vegas ekoknapp hjälper dig att spara mycket pengar och skydda miljön – utan att göra avkall på bekvämligheten.

Strand rostfria köksblandare - Se mer på vår hemsida

Strand rostfria köksblandare

Strand levererar blandare i äkta rostfritt stål.
Inget annat material är så hållbart, hygieniskt, miljövänligt och så enkelt att rengöra som rostfritt stål. Rostfritt stål är två gånger hårdare än mässing och flera gånger hårdare än plast.

Järn och stål har gamla anor i Norden. Rostfritt stål är intimt förknippat med Skandinavisk funktionell design. Våra produkter är tillverkade av solitt rostfritt stål där ytan är satinpolerad och håller upp till 30 år med enkel rengörning.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår