AlltomBostad

Dags att ta tag i trappan

Dags att ta tag i trappan

Visst är det härligt med höst! Det blir mörkare ute och vi kan mysa inomhus med tända ljus, en härlig varm filt i soffan och stor kopp te. Om ni är lite som vi så är det också då man börjar fundera på renoveringar och uppdateringar inomhus i både stort och smått. Nya gardiner, kanske en annan färg på fondväggen och den där trappan, vad kan vi göra åt den?

En renovering av trappan funkar alldeles utmärkt om den gamla trappan är fullt funktionell men har skönhetsfel. Särskilt bra blir det om din befintliga trappa är tät och inbyggd men funkar jättebra även på den öppna trappan. Har din gamla trappa större brister än rent estetiska så bör du överväga att byta ut den mot en ny.

Vi erbjuder både nya trappor och trapprenoveringar via någon av våra återförsäljare i landet – de kan hjälpa dig med allt från idé till installation men börja med lite inspiration på vår hemsida. Då kan du sitta kvar under filten med tekoppen en liten stund till.

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår