AlltomBostad
 
Danfo AB

Visa alla produkter från: Danfo AB

WC, Toaletter från Danfo AB

Pacto – den ekologiska torrtoaletten! - Se mer på vår hemsida

Pacto – den ekologiska torrtoaletten!

Den idealiska lösningen för dig med höga krav på bekvämlighet och hygien, men som vill ha ett alternativ till en vanlig vattentoalett. Inget vatten, avlopp eller el krävs för Pacto-toaletten. Den är luktfri, ren och enkel att använda.

Pacto - inkl podium - Se mer på vår hemsida

Pacto - inkl podium

Det finns två sätt att installera Pacto: med avfallsbehållaren ovanpå eller under golvet. Du väljer själv vilket som passar dig bäst. Att placera avfallsbehållaren inne i badrummet ger enkel tömning och innebär också att du inte behöver göra något hål i golvet. Toaletten placeras på ett Pacto Podium som innehåller uppsamlingssäckarna för avfallet

Pacto - sprängskiss inkl podium - Se mer på vår hemsida

Pacto - sprängskiss inkl podium

Vid varje spolning matas ny spolfolie in i toalettskålen. Det gör att toaletten är ren och fräsch för varje besökare. Och eftersom toalettskålen separeras från avfallsbehållaren med en tätslutande mekanisk lucka så möts du aldrig av obehagliga syner.

Pacto - inkl podium - Se mer på vår hemsida

Pacto - inkl podium

Pacto-toaletten erbjuder hygienisk, enkel och driftsäker latrinhantering inom många olika användningsområden.

Pacto - uppsamling - Se mer på vår hemsida

Pacto - uppsamling

Pacto Podium innehller uppsamlingssäckarna för latrinavfallet. Eftersom spolfolien kapslar in allt avfall behöver du aldrig hantera det direkt.

Pacto – Installation med podium - Se mer på vår hemsida

Pacto – Installation med podium

Pacto kan installeras med avfallsbehållaren ovanpå eller under golvet. Att placera avfallsbehållaren inne i badrummet ger enkel tömning och innebär också att du inte behöver göra något hål i golvet. Toaletten placeras på ett Pacto Podium som innehåller uppsamlingssäckarna för avfallet. Det är viktigt att komplettera med ventilationsrör för genomluftning av podiet.

Pacto – Installation på golvet - Se mer på vår hemsida

Pacto – Installation på golvet

Pacto kan installeras med avfallsbehållaren ovanpå eller under golvet. Om du väljer att placera Pacto direkt på golvet görs ett hål under toaletten som spolfolien matas igenom. Avfallsbehållaren töms i det här fallet utifrån, eller genom åtkomst direkt till utrymmet under golvet. Behovet av ventilation för denna typ av installation varierar beroende på tillförseln av friskluft.

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår