De senaste golvtrenderna - nu händer det grejer

De senaste golvtrenderna - nu  händer det grejer

Att välja golv är förstås ett stort beslut eftersom det sätter en avgörande stil i hela rummet som man sedan får leva med i ganska många år framåt. Man vill också att det ska se schysst ut under alla dessa år, att det tål att nötas på och att man trivs med golvet.

Idag presenterade Tarkett både golvtrender och nya golv från deras kollektoner. Trenderna var uppdelade i fyra olika områden, här är två av dem och nu kan man se att det händer grejer på golvfronten, till och med trägolven har fått sig ett lyft och på vinylfronten så kommer nu ännu fler mönster och färger.

Oh Happy Days utmanar det strikta sofi stikerade med det lekfulla, unga och fräscha uttrycket. I temat ser vi en fantastisk mix av färger och material, precis som olika ytor och pigga mönsterbilder. Oh Happy Days genomsyras av fantasi utan gränser, optimism och i allra högsta grad kreativitet.

Celebrating Seasons är ett välkänt tema i Norden som symboliserar det naturliga, det hållbara och behovet av enkelhet och minimalism. Här visualiseras medvetenhet, genuinitet och behovet av att leva nära naturen. Inför 2018–2019 är Celebrating Seasons än mer kraftfullt och intensivt i sitt uttryck.

Hållbarhet och ekologisk medvetenhet är genomgående i temat Celebrating Seasons. Trägolvet heter Noble Ek Manhattan.
'Med hjälp av kontraster skapas kreativa mönster som ger hela rummet ett lyft, viinylgolvet på bilden heter Tarkett Trend Cabana Green.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.tarkett.com
Facebook Twitter Google Plus Google Plus