AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

17 februari 2018

Dekorativa mattor till uteplatsen från Rusta

Rusta kommer inför varje säsong med några nya mönster på sina utemattor. I år kommer de att ramla ut i butik vecka 11, men jag har redan nu kikat på pressbilderna för att se årets kollektion. Färgmässigt så är de nya mattorna i dovare färger, silver, grått, svart och beige i kombination med vitt på många av nyheterna.
På mönsterfronten kommer inspirationen fortfarande från orienten, som i nyheten Naemi, med marockanskt mönster. Stora bladmönster, som i mattan Molly, har funnits med ett tag men den är populär så den finns kvar även i år. Dessutom kommer en del grafiska mönster, bland annat ett som liknar klassiska "gåsöga".

Jag köpte för något år sedan två mattor från Rusta i gröna färger som jag haft på balkongen och de har hängt med flera somrar (jag tar in dem resten av året) men i fjol slängde jag dem på hösten för då var deras tid ute. De hade inte blivit särskilt blekta men fått fläckar på sig. Till terrassen köpte jag i fjol två svartvita mattor och det var många som gillade dem när de hälsade på. Ska bli kul att ta fram dem igen i år. Nu längtar jag efter våren!

Utemattor SS2018 från Rusta Foto: Rusta
Utemattor SS2018 från Rusta Foto: Rusta

Alla mattor i vårens Rusta-sortiment är slitstarka och UV-beständiga för att klara både regn och stark sol. De kan även vara snygga att ha inomhus, men är lite halkiga mot ett vanligt golv så då rekomenderar jag att man har "halkmatta" under (ni vet sådana där bitar som är gummerade som gör att mattan inte glider) .

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.rusta.seNyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Tips

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår