AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

22 juni 2012

Dekorera midsommarmaten med blommor!

Snart är det dags att duka fram midsommarmaten. Om man vill piffa till lite extra, utan att lägga ut en massa pengar, så är det fint att dekorera maten med lite blommor och blad från närmaste grönområde. På den här bilden är det tagetes som får lysa med sin gula färg bland oliverna, men det går lika bra med maskrosor! Citronhalvan som kanske blir över går det också bra att dekorera med.
Plocka lite harsyra från skogen och lite maskrosblad från gräsmattan (skölj noggrant förstås) och tillsätt i salladen för lite extra beska. För den söta efterrätten är det jättefint att dekorera med midsommarblomster! Hoppas ni alla får en underbar midsommarafton!

Foto: Annika Rådlund
Foto: Annika Rådlund



Nyckelord:

Blommor

Detaljer

Inredning

Inspiration

Kök

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår