AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

3 juni 2012

Dekorerade en fågelholk med limpistol!

Nu har jag äntligen förstått vitsen med en limpistol. Förut har jag trott att det bara är för att få ett större "handtag" till limmet och att det skulle vara lättare att sikta. Men förra veckan dekorerade jag en fågelholk med hjälp av en limpistol och förstod då (inte en dag för tidigt) att limmet blir uppvärmt och därför torkar på ett kick! Ingenting halkar ned om man säger så. Limmar man fast en pryl på ett vertikalt ställe så sitter det där. Man behöver alltså inte sitta och hålla i saker tills det torkat....Antar att det här säkert hör till allmänbildningen men det här var första gången jag provade en limpistol. Och nu är jag fast.

Foto: Annika Rådlund
Foto: Annika Rådlund

Det byggs bostäder i Stockholm. Till fåglarna.
Översta bilden: Min holk där den lilla pippin hängt ut sina kläder på tork.
Nedre bilden: Hyresrätter till fåglarna. Den i mitten med pinnar och strån har trendanalytikern Stefan Nilsson dekorerat. Undrar vem som ska flytta in där?


Holkarna dekorerades med hjälp av limpistoler från Bosch.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår