AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

16 februari 2016

Den exotiska inredningstrenden Botanical spirit

Ingen har väl undgått den gröna trenden, mycket blad, katktusar och olika växter ska det vara. Hornbach har trendspanat och de kallar det här trendsåret för Botanical spirit - nature at home, vilket är ett passande namn tycker jag. Tänk djungel så är du på rätt väg här, lite grann som att vara i ett växthus fast hemma. Ett trevligt sätt är att matcha färger i form av en ton-i-ton styling, där flera nyanser av samma färg återkommer i inredningen. Grönt är skönt!

Gröna växter i inredningen, från H&M Home, Hornbach och Jotex
Gröna växter i inredningen, från H&M Home, Hornbach och Jotex

Kudde "Jungle" 50 x 50 cm, inkl stoppning, 149 kr, Lykta 8,5 x 7 cm i grönt glas i glitter eller matt, 19,90, tapet "Palmblad" Mörkgrön 229:-/rulle, Kaktus  23 x 13 x 9 cm, mörkgrön 69 kr, allt från Hornbach.

Kalla gardin öljettlängd 2-pack 298 kr, från Jotex.se, Skapa vackra stilleben med ljusstakar med svarvade fötter i olika storlekar. Steninge ljusstackar är lika fina tillsammans som var för sig. Lackat trä. Höjd 10 cm,14 och 17 cm, 3-delar  177 kr ( Nu 88 kr på Rea) hos Jotex.se. 

Ljusstake i antikbehandlad metall utformad som en kaktus. 149 kr, Stor grön glasvas flaska 199 kr (nu Rea 119.40 på hm.com), En necessär i bomullstwill med fototryck och dragkedja upptill. Plastad insida. Storlek 20x25 cm. 79.90, också från H&M Home.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

w
ww.hornbach.se
www.hm.com
www.jotex.seNyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Porslin

Presenter

Prylar

Sovrum

Tapet

Textil

Tips

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår