AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

7 september 2012

Designade sidobord- med handtag! Veckans favoriter!

De här två borden är så himla smarta- och snygga.
Det första bordet är danskt och heter DLM som står för Don't Leave Me, och det kommer från Hay med design av Thomas Bentzen. Med handtaget är det lätt att flytta runt det i olika rum och ut på balkongen eller uteplatsen. Det är tillverkat i lackad stål och finns i sju olika färger och två olika storlekar och kostar 1099- 1499 kr beroende på storlek.

Det andra bordet heter Oolong och är en nyhet från Svenskt Tenn designat av Eva Schildt. Det finns i ljusgrönt och svart pulverlackerat järn med mässingsdetaljer. Namnet Oolong är inspirerat av bordets former och tesalongen som Svenskt Tenns har öppnat i butiken på Strandvägen i Stockholm. Höjden är 63 cm, brickas diameter 49 cm. Pris 7 500 kronor.

DDM från Hay och Oolong från Svenskt Tenn.
DDM från Hay och Oolong från Svenskt Tenn.

Bordet DDK i Large är: B38 x D38 x H44/58 cm och i XLarge: B48,2 x D48,2 x H49,5/65 cm. Finns i färgerna: Svart, Vit, Creme, Grå, Grön, Blå, Gul. Pris: 1099-1499, hos Hipvilla.
Oolong i grönt eller H63, D49 cm. Pris 7 500 kronor, Svenkt Tenn.

 

Hippvilla
Svenskt TennNyckelord:

Badrum

Inredning

Kök

Nyheter

Sovrum

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår