AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

26 september 2011

Designbrunnar till badrumsgolvet!

De vita runda plastbrunnarna till badrumsgolven har sett likadana ut i evigheter. Jag har själv en sån under badkaret och eftersom mitt badkar står på lejonfötter så ser jag hela tiden brunnen. Den ser lite trist ut, det hade helt klart varit snyggare om brunnslocket varit formad som en blomma, eller varför inte i guld? På senare tid har det i alla fall dykt upp en del nya modeller på marknaden. De är väldigt snygga och praktiska om man har dusch i badrummet. De har förstås tagits fram eftersom den gamla typen av brunnar inte passar badrum med stora klinkers.
Tidigare har man varit tvungen ha golvbrunnen på ett visst avstånd från duschens väggar och för att kunna bygga fall till brunnen var det nödvändigt att lägga mindre klinker eller mosaik i duschgolvet, även om resten av badrummet hade stora klinkersplattor. Purus Line har stilrena brunnar som gör det möjligt att sätta in stora klinkers, även i duschen. En annan fördel är att man slipper stå mitt på golvbrunnen när man duschar.  

Designbrunnar till badrumsgolvet!

Purus Line Twist, Purus Line Tile och Purus Corner säljs hos bland annat Comfort. Pris cirka: 4500 kr.
Purus LineNyckelord:

Bad

Badrum

Bygg

Detaljer

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår