Diedenporten AB

Visa alla produkter från: Diedenporten AB

Garageportar från Diedenporten AB

Ytterdörrar - Se mer på vår hemsida

Ytterdörrar

Garageportar - Se mer på vår hemsida

Garageportar

Favorit är en riktig klassiker. En stabil, tålig och underhållsfri stålport som håller i längden!
Portbladet är underhållsfritt för många år framöver oavsett om du väljer slät lackerad stålplåt eller stuccerad aluminiumplåt. Favorit har en klassisk design med liggande eller stående rillor.

Ytbehandlingen är av högsta klass, du får en port med mycket god kulör- och och glanshållning. Den polyesterlackerade stålplåten är 0,5 mm tjock och finns i många olika kulörer.

Takskjutportar - Se mer på vår hemsida

Takskjutportar

Dieden Taksjutport är en isolerad taksjutport med kraftfull galvaniserad stål på båda sidor. Porten finns i fem olika modeller och kan även fås med att eller flera fönster. Portarna har ett stängt fjädersystem (torsionsfjäder), med säkerhetsspärr och fästen med slutna spår. Svart gummilist runtom och förberedda för automatik.

Material: Galvat stål
Färg: Valfri RAL
Fjärrstyrning: finns som tillbehör

Design-portar - Se mer på vår hemsida

Design-portar

Designport kallar vi vår portserie av gedigna träportar som alla kan fås i valfri design eller samdesign med i stort sett alla dörrar i vårt sortiment.

Olika stilar och tidsuttryck, med eller utan lister, flera olika storlekar, former och placeringar för fönster och valfri NCS- eller RAL-färg .

Vi erbjuder även trärena portar i t ex. ek, teak, spårad björkplywood (för lasyr eller täckmålning), cederträ, gran, furu eller andra träslag enligt önskemål.

Panelport - Se mer på vår hemsida

Panelport

En klassisk panelklädd port kan vara ett bra alternativ för att skapa en helhet exteriört. En panelport kan fås i valfritt träslag och behandling för att matcha fasaden. Bilden visar liggande panel i fur som laserats på plats. Andra varianter är tex panel i cederträ, lackerad björkplywood eller fjällpanel.

Typ: Vipport eller slagport
Material: Trä
Färg: Valfri NCS eller RAL
Isolering: Ingår
Fjärrstyrning: finns som tillbehör för vipport

Stilporten - stålport - Se mer på vår hemsida

Stilporten - stålport

Stilporten är en högkvalitativ vipport i stål likvärdig Favorit men med bredare avstånd mellan rillorna och endast i utförandet vipport. Porten i lackad stålplåt isolerad och har en ytbehandling av högsta klass.

Typ: Vipport
Material: Lackad stålplåt
Färg: 18 olika färger
Isolering: Ingår
Fjärrstyrning: finns som tillbehör

Lättporten - stålport - Se mer på vår hemsida

Lättporten - stålport

Lättporten är en lite enklare och billigare portvariant utan isolering och färre färger att välja mellan. I övrigt har Lättporten samma höga kvalitet som FAVORIT och STIL.
Ytbehandlingen är av högsta klass, du får en port med mycket god kulör- och och glanshållning. Den polyesterlackerade stålplåten är 0,5 mm tjock och finns fyra olika kulörer.

Typ: Vipport
Material: Lackad stålplåt
Färg: 4 olika färger (brun, svart, blå och vit)
Fjärrstyrning: finns som tillbehör

Vipp- slag- eller takskjutport? - Se mer på vår hemsida

Vipp- slag- eller takskjutport?

De olika porttyperna passar precis som allt annat beroende på dina behov och önskemål.
Kortfattat kan man säga att:
Vipporten kräver minimalt med underhåll med få rörliga delar. Våra vipportar levereras färdigmonterade och förberedda att enkelt fästas in i garageportsöppning. Vipportar finns i både trä och stål.

Slagportar är en traditionell och praktisk lösning, särskilt om man använder garaget till andra saker än bilen. Dörrarna är t ex lätta för barn att öppna och stänga själva. Vi rekommenderar slagport för varmgarage. Slagport finns både i trä och stål.

Fjärrstyrning/ Automatik - Se mer på vår hemsida

Fjärrstyrning/ Automatik

Med en fjärrkontroll i bilen öppnar och stänger du porten smidigt och bekvämt. Systemet är säkert och har en känslig automatik som känner av eventuella hinder och stannar på mindre än 0,5 sek. Porten öppnar och stänger med mjukstart och mjukstopp. 3-punktslåsning och nödfrikoppling ingår i leveransen