Din lokala butik på nätet!

Din lokala butik på nätet!

Värmepumpar

Vi har ett brett sortiment på värmepumpar, vi säljer pumpar från Panasonic, Argo, Mitsubishi, Toshiba, Innova & Hitachi som täcker alla olika behov.

  • Panasonic har bäst luftrening i klassen och högt SCOP.
  • Argo har många bra modeller som passar bra i ett sommarhus, alla med inbyggd WIFI som kan styras via en app.
  • Har du lite större krav på din värmepump som att designen ska se ut på ett visst sätt så finns de italiensk designade värmepumparna från Mitsubishi som har en väldigt stilren och hög prestanda.
  • Toshiba är väldigt lätta att installera och behöver inte göra några större ingrepp på huset. Vid installationen ställs fjärrkontrollen som sedan är mycket enkel att förstå och använda.
  • Innova har mycket prisvärda pumpar, 5 års garanti med inbyggd WIFI
  • Samtliga av Hitachis maskiner är utvecklade för att klara stor belastning i professionell miljö. Dom har hög kvalité, användarvänliga, hög säkerhet, snygg design och miljövänliga.

Beställ din värmepump med installation hos Citcop
Fri frakt på samtliga värmepumpar över hela Sverige till privatpersoner och proffsiga installatörer runt om i hela landet.
Beställ enkelt via vår hemsida, snabba leveranser och nöjda kunder.

Solenergi

Med stigande elpriser och låga solcellspriser är installationen av en egen solenergianläggning en av de bästa investeringarna du kan göra. Genom att nyttja din annars oanvändbara takyta till solceller kommer du kapa dina elkostnader, generera inkomst vid försäljning av din överproduktion och möjliggöra en minskning av ditt effektbehov. Sammantaget ger detta en investering med otroligt god avkastning över tid samt kort återbetalningstid. Produkter från Schletter, Soli Tek, Trina Solar, Longi Solar, JA Solar, Eurener, Cecep, Solar Edge, Altenergy, Ferroamp, Ginlong och Vitovolt.

POOL

Produkter baserat på 15 års erfarenhet av poolinstallationer, drift och underhåll har vi valt ut de produkter vi vet fungerar bäst till vettigt pris! Vi för produkter från BWT, Saniklar, Zeolit och KMP

Billaddare

GARO, UNIMI och ChargeAmps. Laddare och infrastruktur för prestanda och säkerhet vid laddning av din el-bil.

Rengöringsmedel och luktsanering

Andas säkert med den nya rengöringslinjen från vårt eget varumärke Climaclean, samtidigt som du kraftigt förbättrar effektiviteten på din värmepump eller bil A/C. Sanerar virus, bakterier och mögel samt dålig lukt. Rengöring av din luftvärmepump och din A/C i bilen är mycket viktigt! Blir filter eller flänsar (kondensor) igensatt av damm och smuts kan inte luften passera vilket gör att värmepumpen A/C:n inte kan producera värme eller kyla som den ska. Värmepumpen kan vid igensatta filter sluta fungera. Dammfilter bör kontrolleras/dammsugas någon gång per månad och flänsar rengöras en gång per år.

Ozonaggregat

Ozonaggregat, ozon är en specialform av syre s k aktivt syre och produceras i maskinen genom elektrisk urladdning. Ozonet verkar genom att oxidera organiska ämnen, bakterier, mikroorganismer och virus. Nikotin, rök, mögellukt samt andra luktämnen elimineras. Slutprodukterna av oxidationen blir i de flesta fall enbart koldioxid och vatten, miljövänligt.

Installationsmaterial

Direkt från fabrik, vårt eget varumärken ClimaLine samt Rodigas

Läs mer på vår hemsida
Facebook Twitter Google Plus Google Plus

presenterat av

Fler nyheter från Citcop

Visa mer Visa mindre

Related articles in Energi

Visa alla
Den perfekta kombinationen – Elementfläkten och Trådlöstermostaten

Den perfekta kombinationen – Elementfläkten och Trådlöstermostaten

Din lokala butik på nätet!

Din lokala butik på nätet!

Värme – utan utomhusdel!

Värme – utan utomhusdel!

Elda inte upp elstödet!

Elda inte upp elstödet!

Få lägre elräkning

Få lägre elräkning

Visa alla