AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

12 november 2013

Djurisk inredning

Att "ta in naturen" har länge varit en trend på inredningssidan och att även "ta in djuren" i inredningen verkar hålla i sig. Söta kuddar med hundmotiv, elefantmönstrat, fårporträtt och pandor poppar upp lite överallt. Här har jag valt ut några favoriter bland nyheterna i höst. Vilt och exotiskt är den röda tråden.

Djurisk inredning

Zebramönstrat Med nya kuddar i soffan får rummet ett lyft. Djurmönstrad kudde från R.O.O.M. Tigerskål från Habitat Härliga färger och mönster för gladare tillställningar. Päls Elektrisk värmepläd Insydda värmeslingor. 4 temperaturinställningar samt timer och överhettningsskydd. Mått: 160x120 cm. Effekt: 120W. Tvättbar pläd och löstagbar kontrollenhet. 699 kr hos Rusta. Leopard Ett kuddfodral i vävd bomullskvalitet med fototryck fram och svart baksida. 40x40 cm med dold dragkedja nedtill. 79:50 från H&M Home.

 

Habitat
H&M Home
R.O.O.M
RustaNyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Porslin

Prylar

Sovrum

Textil

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår