AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

6 februari 2017

Domo - snyggmöbler till uteplatsen

I vår lanserar Domo en ny möbelkollektion för utomhusbruk i rostfritt stål. Riktigt snygga och stilrena möbler som är anpassade för att tåla väder och vind. Domo lanserar även i vår två andra produktnyheter- Domo Shelf samt en rektangulär bänk - Domo Bench. . Domo Bench ingår även i nya Outdoor-kollektionen. De nya produktnyheterna finns i tre olika färgval, svart, vit och grå. Snyggt, snyggt, snyggt!

Domo lanserar Outdoor Collection Foto: Domo Design
Domo lanserar Outdoor Collection Foto: Domo Design

Domo Outdoor Collection består av tre modeller - Square, Sideboard samt den helt nya modellen Bench. Möblerna finns i vitt, svart och grått och har en prisbild från 4.600 kr. Domo Shelf ingår i Storage-serien, en kollektion av förvaringsmöbler. Domo lanserade sin första kollektion våren 2015 och all produktion sker i Småland. Domo säljs bland annat på Svenssons i Lammhult, Royaldesign, Rum21, Kinnarps och Confidentliving.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.domodesign.seNyckelord:

Inredning

Nyheter

Övrigt

Prylar

Tips

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår