AlltomBostad
 
Dremel

Visa alla produkter från: Dremel

Verktyg från Dremel

DREMEL® LITE - Se mer på vår hemsida

DREMEL® LITE

Lätt att använda. Mångsidig. Kan användas var som helst.

Snideri, gravyr, slipning, vässning, rengöring, polering och sandpappersslipning med ett enda multiverktyg. Fix och finlir, arbeten på små och smala ytor, precisionsuppgifter – med mångsidiga Dremel Lite får du snabbt ordning på dina projekt. Det kompakta och lätta multiverktyget är perfekt för enklare renoveringsarbeten och kreativa projekt som kräver precision. USB-laddning så att du alltid är redo att börja med nästa gör-det-själv-projekt. Arbeta när du vill, var du vill.

DREMEL® 3000 - Se mer på vår hemsida

DREMEL® 3000

Dremel 3000 är vårt mest populära nätanslutna multiverktyg. Det passar perfekt för projekt som kräver högre och långvarigare effekt. Hastigheten kan varieras helt efter arbetets behov och verktyget ligger perfekt i handen tack vare sin ergonomiska design. Använd Dremels multiverktygstillbehör för dekorationsprojekt som gravyr av krukor, smycketillverkning, renovering av möbler och träbearbetning. Det finns inga gränser för de uppgifter som det här mångsidiga multiverktyget kan hjälpa dig med.

DREMEL® 3000 - Se mer på vår hemsida

DREMEL® 3000

Dremel 3000 är det perfekta multiverktyget med den nya innovativa EZ Twist Nose cap. Med den nya funktionen behövs ingen skruvnyckel för att skruva åt och lossa chucken när du byter insatsverktyg, skruvnyckelmekanismen är inbyggd i verktygets ände. Verktyget med sitt bekväma lättviktshölje ger användaren ett bekvämt grepp. Använd Dremels multiverktygstillbehör för dekorationsprojekt som gravyr av krukor, smycketillverkning, renovering av möbler och träbearbetning. Med Dremel 3000 Series får du hög kvalitet till överkomligt pris.

DREMEL® 4000 - Se mer på vår hemsida

DREMEL® 4000

Det kraftiga och precisa multiverktyget Dremel 4000 levererar maximal all round-kapacitet. Tack vare elektronisk feedback levererar verktyget större kraft när jobbet blir tyngre. Det plus soft grip och exakt hastighetsinställning ger dig full kontroll över alla situationer. Med den nya EZ Twist nosmutter behövs ingen skruvnyckel för att skruva åt och lossa spännhylsan när du byter tillbehör, nyckelmekanismen är inbyggd i verktygets skyddshatt. Spännhylsans lockout-funktion hindrar dig från att blockera verktygets utmatningsaxel av misstag. Det här verktyget är ett måste för en kräsen hantverkare. Dremel 4000: maximal allroundkapacitet.

DREMEL® 4300 - Se mer på vår hemsida

DREMEL® 4300

Oändliga möjligheter - ett verktyg. Från slipning, till polering och från fräsning till kapning, kan detta multiverktyg ge dig kraft i alla jobb. Elektronisk återkoppling ger extra kraft när det behövs för att upprätthålla maximal prestanda då du arbetar både med mjuka och hårda material. Du har alltid perfekt kontroll över dina projekt. Även när du arbetar i besvärliga vinklar och trånga utrymmen. Ledlampan som kan regleras i 360° fram på verktyget gör att du tydligt kan se vad du håller på med, för att kunna arbeta med maximal precision. Sätt bara in ett tillbehör som passar till projektet så är du redo att jobba.

DREMEL® 8100 - Se mer på vår hemsida

DREMEL® 8100

Dremel 8100 är det perfekta sladdlösa lithiumjon-multiverktyget med den nya innovativa EZ Twist nosmutter. Med denna nya funktion behövs ingen nyckel för att spänna och lossa spännhylsan. Dremel 8100 har en kraftfull 7,2 V-motor och lithium-jonbatteriet är fulladdat på 1 timme. Dremel 8100 är det idealiska verktyget för användare som gillar detaljerade uppgifter ute och inne, som kapning och gravyr. Dremel 8100, det bekvämaste och enklaste sättet att använda sladdlösa multiverktyg.

DREMEL® 8220 - Se mer på vår hemsida

DREMEL® 8220

Hantera alla dina detaljerade inomhus eller utomhus gör-det-själv-projekt med bara ett multiverktyg. Detta sladdlösa elverktyg körs på ett 12 V lithium-jonbatteri och är lika kraftfullt som trådanslutna multiverktyg. Gå från kapning och slipning till sandpappersslipning och polering med maximal precision. Ledlampan förbättrar sikten och låter dig arbeta i mörka områden. Motorbromsen stoppar tillbehörets rotation omedelbart efter avstängning av verktyget. Det gör att du kan lägga ner det direkt efter användning och gå vidare till nästa steg i projektet. Spara tid på att byta utbytbara tillbehör med den integrerade nyckeln i EZ Twist mynningen. Gå från grovt till fint till en perfekt detaljerad finish.

DREMEL® limpistol 930 - Se mer på vår hemsida

DREMEL® limpistol 930

Dremel 930 är en limpistol med två temperatursteg som passar extra bra för krävande projekt. Verktyget kan användas vid låg temperatur som gör det idealiskt för många kreativa hobbyprojekt så som scrapbooking, dekorering, färglimning på glas etc. Med de 7 mm glitterpatroner som medföljer kan du glittra lite extra och göra vackra dekorationer. Använd en hög temperaturinställning för mindre gör-det-själv-projekt hemma, som limning av keramik, trä, plast och glas. Droppskyddet förhindrar att det droppar lim på projektet.

DREMEL® Micro - Se mer på vår hemsida

DREMEL® Micro

Dremel Micro är ett high-tech kompakt 7,2 V sladdlöst lithiumjon-multiverktyg från Dremel. Detta precisa och funktionsrika multiverktyg är det bästa valet för detaljerade uppgifter. Med sin låga vikt och strömlinjeformade design ger detta unika verktyg precist arbete även på svåråtkomliga eller dåligt belysta områden tack vare LED-lamporna framtill. Den kompakta men ändå kraftiga motorn i kombination med det ultrakompakta batteriet gör arbetet bekvämt när det gäller avancerad sågning, borrning, avgradning och etsning/snideri. Detta verktyg är även perfekt för avslutning av detaljerat arbete, sandpappersslipning, polering, rengöring med mera. Dremel Micro: ett high-tech kompakt multiverktyg för utmärkt styrning och precision.

DREMEL® VersaTip - Se mer på vår hemsida

DREMEL® VersaTip

VersaTip är en sladdlös lödpenna som levereras med 6 utbytbara spetsar. Den har varierbar temperaturinställning för maximal flexibilitet och anpassning till alla olika tillämpningsområden. Det här lättanvända butanverktyget passar perfekt för värmeprägling, pyrografi, smältning, lödning och mycket annat.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår