AlltomBostad
 

Drömmen om ett uterum!

Drömmen om ett uterum!

Design by Santex är fenomenalt. Våra arkitekter och konstruktörer har valt form på rummet och matchat med ett passande tak och tillval. Våra Design by Santex-rum finns i över 1 000 kombinationer. Utöver dessa kan du givetvis välja skräddarsydda rum med fria mått. Alla stommar är snözonsanpassade enligt Europa-norm (Eurocodes).

Välj typrum först. Fundera på vilken tid på året du vill använda det – förlänga säsongen eller njuta året runt? Fyll sedan på med det glasparti som passar ditt behov; Elegance, Elegance +, Superior eller kanske Extend som är vårt allra mest exklusiva och välisolerade system. Fundera på om du vill ha fasta och/eller skjutbara partier och vilken kulör. Tänk till kring taket. Tillbehör som solskydd? Fråga oss gärna om råd.

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår