AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

28 oktober 2014

Dubbla handfat i granit från Björbo Badrum

En av årets nyheter från Björbo Badrum är det exklusiva och vackra handfatet i grå granit som man kan välja till möbleserien Valhall. Naturmaterial är ju så inne nu och granit är ingen slit och släng produkt direkt, den håller i en evighet. Jag gillar möbelserien Valhall för där kan man få ett tvättställ med härliga ytor för avställning bredvid handfatet och det finns dessutom LED-belysning i handfatet. En annan nyhet för den klassiska möbelserien är att de har tagit fram en snygg och praktisk förvaringspall i samma stil, perfekt för förvaring för toalettpapper, badlakan och annat. Den har jag tyvärr ingen bild på, men den är utformad ungefär som en box. Björbo Badrum kommer i från Dalarna och det är ju bra att främja svenska företag då man väljer inredning, i alla fall om de har något man gillar.

Valhall / Björbo Badrum
Valhall / Björbo Badrum

Tvättfat: Gjutmarmor i vitt eller grå granit på möbelserien Valhall. Serien har lådor med fullutdrag, dämpning och självindrag. I nedre utdragslådan finns en tredje dold låda vilken ger dig extraplats för dina småsaker. Valhall finns i vit, ljusgrå och mörkgrå kulör samt ek. Vill du gå steget längre och få en helt unik möbel går det att få Valhall i valfri NCS-kulör mot pristillägg. Rosa anyone?

 

Björbo BadrumNyckelord:

Badrum

Nyheter

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår