AlltomBostad
 
DuoBad AB

Visa alla produkter från: DuoBad AB

WC, Toaletter från DuoBad AB

ILBAGNO ALESSI - ONE - Se mer på vår hemsida

ILBAGNO ALESSI - ONE

Varför krångla till det? Alessis serie One - gör det enkelt. Åtminstone när det gäller namnval. Men därefter handlar det mesta om perfektion. Världens kanske mest utsökta badrumsmöbler kommer från norra Italien. One är ett exempel på detta. Det är lika mycket design på ytan som i teknik och material. Det ska inte bara vara vackert att se på. Det ska kännas och upplevas.

Laufen WC-stolar - Se mer på vår hemsida

Laufen WC-stolar

Design, kvalitet och funktion är de grundläggande värdena i LAUFEN. På fabriken i den lilla schweiziska byn Laufen har man producerat sanitetsporslin i mer än 120 år – först till den schweiziska marknaden och sedan till resten av världen. LAUFEN har sitt huvudkontor och sin produktion precis där det hela började, med tiden har man expanderat internationellt med flera fabriker, dotterbolag och säljkontor. Som en del av ROCA-gruppen och med ett världsomspännande distributionsnät är schweiziska LAUFEN en av världens ledande fabrikanter av kvalitetsprodukter till badrum.

Badrumstillbehör - Se mer på vår hemsida

Badrumstillbehör

På denna sida hittar ni information om badrumstillbehör som passar till våra samtliga serier. Badrumstillbehören finns i krom eller satin. Det finns även andra tillbehör som speglar, handukshyllor, trådkorgar, eluttag och förstoringsspeglar.

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår