AlltomBostad
Duri Svenska AB

Visa alla produkter från: Duri Svenska AB

Mattor från Duri Svenska AB

Entrémattor - Se mer på vår hemsida

Entrémattor

Avskrapning ute och avtorkning inne sparar både jobb och pengar! Duri har ett brett sortiment av entrémattor av hög kvalitet för att passa vid alla tillfällen. Allt från Duri Finnturf, en robust skrapmatta som ser till att smutsen hamnar på utsidan av entrén till kombimattor och högabsorberande torkmattor. Här finns också mattor för olika ändamål som arbetsplatsmatta, golvtrall, halkskyddande mattunderlägg och konstgräs.

Trappstegsmattor - Se mer på vår hemsida

Trappstegsmattor

De halvmåneformade stegen är formatanpassade i storlek 28x65 cm och passar de allra flesta trappor. Den tuftade ovansidan på trappstegsmattorna har en mjuk skön stegyta som både minskar halkrisk och sänker ljudnivån. Baksidan på trappstegsmattorna är försedda med en plastprofil i den bockade kanten och självhäftande tejp för enkel och säker installation på varje trappsteg.

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår