AlltomBostad
 
E-Klok

Visa alla produkter från: E-Klok

Luftvärme & Inneklimat från E-Klok

LUFT-LUFTVÄRMEPUMPAR - Se mer på vår hemsida

LUFT-LUFTVÄRMEPUMPAR

En luft/luftvärmepump eller luftvärmepump som det också kallas passar lika bra i villan som i garaget, fritidshuset och samlingslokalen. När du beställer en luft/luftvärmepump från oss kan du vara trygg med att den är energismart, byggd för det nordiska klimatet, och att vi har ett noga utvalt sortiment från kända varumärken som Panasonic, LG, Mitsubishi, Fujitsu, Toshiba och Daikin.

Vill du ha tips och råd om vilken värmepump som passar dig bäst, är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

AC - Luftkonditionering - Se mer på vår hemsida

AC - Luftkonditionering

Behaglig svalka och kyla med portabel luftkonditionering, det passar hemmet eller sommarstugan. Vi mår alla bättre med behaglig svalka inomhus under sommaren. Det finns tre olika lösningar för svalka i hemmet, antingen en portabel AC, luftkylare eller en fast installerad AC. Här nedan hittar du olika modeller och fabrikat på luftkonditionering.

För ett behagligare inomhusklimat! Lättanvända portabla luftkonditioneringsenheter som kyler inomhusluften. Med AC eller luftkonditionering menas att sänka eller kyla inomhusluften till en behaglig rumstemperatur när utomhustemperaturen är hög.

Frånluftvärmepumpar - Se mer på vår hemsida

Frånluftvärmepumpar

För många mindre villor eller fritidshus som i grunden har välisolerade väggar kan en frånluftsvärmepump vara en god idé. Fönsterisolering spelar också roll med helst två-eller treglas som optimala förhållanden. En frånluftsvärmepump är ett fullgott system för både uppvärmningen och för varmvatten då det är en maskin för båda, vilket sparar plats. I dagens klimatsmarta värld är återanvändande av befintlig luft, vilket en frånluftvärmepump gör, ett väldigt praktiskt sätt att värma upp huset. Frånluftsvärmepumpen tar ut energin ur din förbrukade och använda luft i hemmet och det är på så sätt som luften blir återanvänd. Luften går ut via ventilationen i huset och går in i frånluftsvärmepumpen där luften tas omhand och återvinns. En stor fördel med denna typ av värmepump är att den är lättskött och kräver relativt lite underhåll.

Tillbehör - Se mer på vår hemsida

Tillbehör

Här kan ni hitta populära tillbehör av högsta kvalité till er värmepump. Allt från värmepumpstak och värmepumpsskydd för utomhusdelen, till fjärrstyrningar och vibrationsdämpare. Vi har valt ut tillbehör som passar till de flesta modeller men om ni har en speciellt stor eller annorlunda modell så hör gärna av er till oss så hjälper vi er välja ett tillbehör som passar er värmepump!

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår