AlltomBostad
 
E-Klok

Visa alla produkter från: E-Klok

Värmepumpar från E-Klok

LUFT-LUFTVÄRMEPUMPAR - Se mer på vår hemsida

LUFT-LUFTVÄRMEPUMPAR

En luft/luftvärmepump eller luftvärmepump som det också kallas passar lika bra i villan som i garaget, fritidshuset och samlingslokalen. När du beställer en luft/luftvärmepump från oss kan du vara trygg med att den är energismart, byggd för det nordiska klimatet, och att vi har ett noga utvalt sortiment från kända varumärken som Panasonic, LG, Mitsubishi, Fujitsu, Toshiba och Daikin.

Vill du ha tips och råd om vilken värmepump som passar dig bäst, är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Frånluftvärmepumpar - Se mer på vår hemsida

Frånluftvärmepumpar

För många mindre villor eller fritidshus som i grunden har välisolerade väggar kan en frånluftsvärmepump vara en god idé. Fönsterisolering spelar också roll med helst två-eller treglas som optimala förhållanden. En frånluftsvärmepump är ett fullgott system för både uppvärmningen och för varmvatten då det är en maskin för båda, vilket sparar plats. I dagens klimatsmarta värld är återanvändande av befintlig luft, vilket en frånluftvärmepump gör, ett väldigt praktiskt sätt att värma upp huset. Frånluftsvärmepumpen tar ut energin ur din förbrukade och använda luft i hemmet och det är på så sätt som luften blir återanvänd. Luften går ut via ventilationen i huset och går in i frånluftsvärmepumpen där luften tas omhand och återvinns. En stor fördel med denna typ av värmepump är att den är lättskött och kräver relativt lite underhåll.

Tillbehör - Se mer på vår hemsida

Tillbehör

Här kan ni hitta populära tillbehör av högsta kvalité till er värmepump. Allt från värmepumpstak och värmepumpsskydd för utomhusdelen, till fjärrstyrningar och vibrationsdämpare. Vi har valt ut tillbehör som passar till de flesta modeller men om ni har en speciellt stor eller annorlunda modell så hör gärna av er till oss så hjälper vi er välja ett tillbehör som passar er värmepump!

Panasonic NZ25VKE - Se mer på vår hemsida

Panasonic NZ25VKE

Energiklass A++
Värmer ner till -25 grader
Värmer 15m² - 120m²
5 års fullgaranti (vid köp av installation)
Låg ljudnivå på 19 dB(A)
Bra utbytespump
Underhållsvärme 8-15 grader

Innova Classic II 9 - Se mer på vår hemsida

Innova Classic II 9

Energiklass A++
Inbyggd WiFi
Värmer & kyler 30-130m²
Inverter

Bosch Climate 8100i 6,5 - Se mer på vår hemsida

Bosch Climate 8100i 6,5

Värmer: 25-160m²
Kyler: 20-80m²
Liten Innedel (24,9 cm hög)
Högeffektiv luftrening
"Coanda" för bättre värmespridning
Köldmedia: R32
Underhållsvärme 10°C

Mitsubishi LN25 HERO 2.0 - Se mer på vår hemsida

Mitsubishi LN25 HERO 2.0

Energiklass A+++
Värmer 30-120m²
Värmer till -35°C
Inbyggd WIFI
Veckotimer
Inverter
Hyper Heating
Steglös värme 10-30 grader

Luftrenare Freia - Se mer på vår hemsida

Luftrenare Freia

2-15 m²
RPM 2750
Energiklass A

Freia luftrenare är en liten och effektiv maskin, som rensar luften i rum på upp till 15 m2. Den är därför idealisk för barnrummet, köket, sovrummet eller gästrummet. Freia luftrenare har tre olika hastigheter samt timer och HEPA-filter.

Avfuktare Emil 10L - Se mer på vår hemsida

Avfuktare Emil 10L

När det gäller ljudnivån sticker Emil ut. Med en ljudnivå på endast 36 dB och den snygga designen passar Emil perfekt in i mindre rum, grovköket, hallar och uppvärmda källare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår