AlltomBostad
Ebeco AB

Visa alla produkter från: Ebeco AB

Golvvärme från Ebeco AB

Ebeco golvvärme - Se mer på vår hemsida

Ebeco golvvärme

Varför begränsa användandet av golvvärme till enstaka rum och utrymmen? Golvvärme kan installeras överallt i ditt hus och det finns ett Ebeco golvvärmesystem för alla rum och önskemål.

Cable Kit 50/200/300 - Se mer på vår hemsida

Cable Kit 50/200/300

Cable Kit-serien är golvvärme när den är som bäst. Värmekabeln är tunn och bygger endast 4 mm. Den är smidig och lättböjlig vilket förenklar installationen.

  • Cable Kit 300 ger dig unika möjligheter till individuell anpassning av det mesta, från fixeringsmetod till utseende på termostaten. Dessutom optimerad för energieffektiv uppvärmning.
  • Cable Kit 200 är golvvärme med goda möjligheter till energieffektiv uppvärmning.
  • Cable Kit 50 är enkel och robust golvvärme med de nödvändigaste funktionerna.

Foil Kit - Se mer på vår hemsida

Foil Kit

Golvvärmefolie i komplett kit. Gör det enkelt att installera värme under trägolv och laminat. Värmefolien är tålig, driftssäker och extremt tunn - endast 0,3 mm. Foil Kit kan installeras ovanpå befintliga golvkonstruktioner som betong, gips- eller spånskiva, i torra utrymmen. Folien installeras alltid tillsammans med isolerskivan Ebisol. Det ger dig ett energisnålt system, med utmärkta stegljudsdämpande egenskaper. Du styr golvvärmen med EB-Therm 205 som har två förinställda energisparprogram.

Thermoflex Kit 200/300 - Se mer på vår hemsida

Thermoflex Kit 200/300

Thermoflex Kit är golvvärme på självhäftande matta. Används med fördel på öppna, regelbundna ytor med få hinder. Installationen går smidigt och snabbt eftersom du varken behöver mäta cc-avstånd eller fixera kabeln. Kabeln sitter förmonterad på mattan, som rullas ut och fixeras i ett och samma moment. Thermoflex Kit 200 är golvvärme med goda möjligheter till energieffektiv uppvärmning. Thermoflex Kit 300 ger dig unika möjligheter till individuell anpassning, den är optimerad för energieffektiv uppvärmning.

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår