AlltomBostad
Ebeco AB

Visa alla produkter från: Ebeco AB

Golvvärme från Ebeco AB

Golvvärme för hela huset - Se mer på vår hemsida

Golvvärme för hela huset

Ebecos golvvärmelösningar ger dig skön golvvärme i husets alla rum. Elektrisk golvvärme lämpar sig extra bra vid renovering och tillbyggnad, så kallade ROT-arbeten. Det är en enkel, snabb, billig och isolerad installation jämfört med många andra värmesystem som kräver större ingrepp.

Vad passar i min bostad? - Se mer på vår hemsida

Vad passar i min bostad?

Golvvärmeguiden talar om vilken golvvärme som passar bäst i din bostad. Ta reda på vad vi rekommenderar genom att svara på frågorna i guiden.

Sköna badrumsgolv - Se mer på vår hemsida

Sköna badrumsgolv

Med golvvärme i badrummet är kalla fötter ett minne blott. Tänk på att det alltid ska finnas ett godkänt tätskikt under golv i våtrum, oavsett om du har golvvärme eller inte. Golvvärmen läggs alltid under tätskiktet och hamnar alltså i den torra delen av golvet. Det finns tydliga branschregler för våtrumsarbeten och tätskikt som måste följas.

Behagliga trägolv - Se mer på vår hemsida

Behagliga trägolv

Visste du att vi har en extra tunn golvvärmefolie för parkett och laminat? Det gör att du kan få behagliga golv i hela huset. Foil Kit installeras i torra utrymmen och alltid tillsamman med isolerskivan Ebisol.

Styr golvvärmen enkelt - Se mer på vår hemsida

Styr golvvärmen enkelt

Med en termostat från Ebeco styr du enkelt din golvvärme. Våra termostater håller jämn temperatur i rummet och reglerar effekten så att energiförbrukningen hålls på en så låg nivå som möjligt.

25 års garanti - Se mer på vår hemsida

25 års garanti

Du vet väl om att du kan få ända upp till 25 års garanti på vår golvvärme? När din elektriker har installerat golvvärmen har du alltid 12 års garanti (5 år på termostaten) på Ebecos golvvärmeprodukter. Om du registrerar din golvvärme på vår hemsida får du 25 års garanti. Observera att termostaten fortfarande har 5 års garanti och att du måste registrera din förlängda garanti inom 3 månader från installationsdatumet.

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår