AlltomBostad
 
Ebeco AB

Visa alla produkter från: Ebeco AB

Golvvärme från Ebeco AB

Golvvärme för hela huset - Se mer på vår hemsida

Golvvärme för hela huset

Ebecos golvvärmelösningar ger dig skön golvvärme i husets alla rum. Elektrisk golvvärme lämpar sig extra bra vid renovering och tillbyggnad, så kallade ROT-arbeten. Det är en enkel, snabb, billig och isolerad installation jämfört med många andra värmesystem som kräver större ingrepp.

Vad passar i min bostad? - Se mer på vår hemsida

Vad passar i min bostad?

Golvvärmeguiden talar om vilken golvvärme som passar bäst i din bostad. Ta reda på vad vi rekommenderar genom att svara på frågorna i guiden.

Sköna badrumsgolv - Se mer på vår hemsida

Sköna badrumsgolv

Med golvvärme i badrummet är kalla fötter ett minne blott. Tänk på att det alltid ska finnas ett godkänt tätskikt under golv i våtrum, oavsett om du har golvvärme eller inte. Golvvärmen läggs alltid under tätskiktet och hamnar alltså i den torra delen av golvet. Det finns tydliga branschregler för våtrumsarbeten och tätskikt som måste följas.

Behagliga trägolv - Se mer på vår hemsida

Behagliga trägolv

Visste du att vi har en extra tunn golvvärmefolie för parkett och laminat? Det gör att du kan få behagliga golv i hela huset. Foil Kit installeras i torra utrymmen och alltid tillsamman med isolerskivan Ebisol.

Termostater - Se mer på vår hemsida

Termostater

Med en termostat från Ebeco styr du enkelt din golvvärme. Våra termostater håller jämn temperatur i rummet och reglerar effekten så att energiförbrukningen hålls på en så låg nivå som möjligt.

25 års garanti - Se mer på vår hemsida

25 års garanti

Du vet väl om att du kan få ända upp till 25 års garanti på vår golvvärme? När din elektriker har installerat golvvärmen har du alltid 12 års garanti (5 år på termostaten) på Ebecos golvvärmeprodukter. Om du registrerar din golvvärme på vår hemsida får du 25 års garanti. Observera att termostaten fortfarande har 5 års garanti och att du måste registrera din förlängda garanti inom 3 månader från installationsdatumet.

Cable Kit 200 - Se mer på vår hemsida

Cable Kit 200

Cable Kit 200 ger goda möjligheter till energieffektiv uppvärmning. Termostaten EB-Therm 205 som ingår i paketet har två energisparprogram; ett för hemmiljö och ett för kontorsmiljö.

Cable Kit 500 - Se mer på vår hemsida

Cable Kit 500

Cable Kit 500 är vårt nyaste och mest energismarta alternativ i Cable Kit-familjen. Det innehåller EB-Therm 500 som är en stilren och modern golvvärmetermostat som dessutom är förberedd för Wifi. Med hjälp av tillbehöret EB-Connect Wifi går golvvärmen att styra med mobilen.

Cableflex - Se mer på vår hemsida

Cableflex

Cableflex är en serieresistiv värmekabel som är flexibel och lätthanterlig.
Cableflex är en serieresistiv värmekabel med återledare som är till för förläggning under klinker, naturstensgolv och plastmattor. Den kan även förläggas direkt på brännbart material.

Foil Kit - Se mer på vår hemsida

Foil Kit

Foil Kit gör det enkelt att få golvvärme under trägolv, laminat och plastmatta. Golvvärmefolien är extremt tunn och installeras alltid med den effektiva isolerskivan Ebisol för bästa resultat. I paketet ingår EB-Therm 500 som är en stilren och modern golvvärmetermostat som dessutom är förberedd för Wifi. Med hjälp av tillbehöret EB-Connect Wifi går golvvärmen att styra med mobilen.

Isolering - Se mer på vår hemsida

Isolering

Vi vet att energiförbrukningen är viktig för dig. Därför har vi tagit fram ett komplett sortiment isolerskivor för golvvärme, så att du alltid ska kunna hitta en isolerlösning som passar ditt behov - oavsett vilka förutsättningar du har i rummet.

Multiflex 20 - Se mer på vår hemsida

Multiflex 20

Multiflex är en kraftfull värmekabel med effekten 20 W/m. Den lämpar sig därför utmärkt för ingjutning i betong. Läggs in samtidigt som du gjuter betonggolv. Förlänger användningssäsongen för uterummet, där den kan både gjutas och spacklas in i golvet

Thermoflex 120 - Se mer på vår hemsida

Thermoflex 120

Thermoflex 120 är tålig och driftsäker golvvärme på självhäftande värmekabelmatta. Golvvärmen används på öppna, regelbundna ytor med få hinder i både torra och våta utrymmen. Styr golvvärmen enkelt med vår termostatserie EB-Therm.

Thermoflex 45 och 60 - Se mer på vår hemsida

Thermoflex 45 och 60

Thermoflex 45 och 60 är lågeffektlösningar som gör det möjligt att installera komfortgolvvärme i nybyggnationer utan att överskrida de maxgränser för förbrukad och installerad effekt som Boverket har fastställt.

Thermoflex Kit 200 - Se mer på vår hemsida

Thermoflex Kit 200

Thermoflex Kit 200 är golvvärme på självhäftande matta, används med fördel på öppna, regelbundna ytor med få hinder. Termostaten EB-Therm 205 som ingår i paketet har två energisparprogram; ett för hemmiljö och ett för kontorsmiljö.

Thermoflex Kit 500 - Se mer på vår hemsida

Thermoflex Kit 500

Thermoflex Kit 500 är golvvärme på självhäftande matta, används med fördel på öppna, regelbundna ytor med få hinder. Det innehåller EB-Therm 500 som är en stilren och modern golvvärmetermostat som dessutom är förberedd för Wifi. Med hjälp av tillbehöret EB-Connect Wifi går golvvärmen att styra med mobilen.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår