AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

31 december 2015

Eco wallpaper - nya tapeter med illusion av struktur

Här har det kommit ett helt nytt grepp från designgruppen Front (de "slog igenom" för cirka tio år sedan med sina hästlampor och grisbord). I Eco Wallpapers nya kollektionsbok gör gruppen för första gången sitt avtryck på papper. I kollektionen finns nio olika tapeter där tecknade mönster och skuggor mot vit yta ger illusioner av djup och struktur. På nära håll ser lite grann ut som om man skulle ha suttit med en blyertspenna och skapt små lappar, fjädrar och former. Detta tilltalar mig, kanske för att jag en gång i tiden tecknade mycket och för att det här känns både modernt och annorlunda. Jag trycker på Gilla-knappen!

Eco Wallpaper Dots, Weaves, Arces, Cut edge och Leaves.
Eco Wallpaper Dots, Weaves, Arces, Cut edge och Leaves.

Med tapetkollektionen Front kan den som vill ha en vit vägg få struktur med skuggor och tecknade mönster. De kommer att finnas i butik från den 13 januari 2016 och kostar 589 kr/rulle.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

http://www.eco.se/sv/Nyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Tapet

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår