AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

28 juni 2016

Effektiv myggfälla!

Det bästa med den svenska sommaren är helt klart de ljusa nätterna, det värsta med den svenska sommaren är myggen tygger jag. De älskar mig... och kommer som ett gäng helikoptrar över himlen när de vet att jag är nära. Man kan undra vad det beror på - att vissa blir mer utsatta för dem än andra. Enligt den här myggfällan som jag hittat information om så står det att: Silvalure Mosquito Trap arbetar självständigt och med 6 olika metoder för att imitera en människa och locka till sig mygg. När myggorna kommer tillräckligt nära fällan sugs de in av en fläkt, samlas upp i en behållare och dör av uttorkning.

Man kanske borde bära med sig en sån här apparat på ryggen i sommar? I annat fall kanske man borde skaffa en till trädgården i alla fall, så man slipper myggen på kvällarna. Rätt placerad ska den hålla nere mygg- och knottbeståndet på en yta upp till ca 1500 m2.

Mosquito Trap / Bestchoice.nu
Mosquito Trap / Bestchoice.nu

Jag såg nu att sajten Bestchoice.nu har ett erbjudande där de sänkt priset på den här apparaten med tillhörande doftpatron och spray med en femhundring. Den ska vara ett bra val för en villaträdgård. Jag har själv aldrig provat någon sådan här apparat, men man blir frestad att testa. Sämre kan det ju knappast bli i alla fall.

http://www.bestchoice.nu/product/silvalure-mosquito-trap-amt100

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.
 

 Nyckelord:

Övrigt

Prylar

Tips

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår