AlltomBostad
 

EFFEKTIV TRÄFASADMÅLNING

EFFEKTIV TRÄFASADMÅLNING

Effektivare måleri med TWICE
TWICE-konceptet från Caparol består av grundfärgen INTACT Primer och fasadfärgen INTACT Solid eller Bright och erbjuder upp till 33% effektivare målning av träfasader.På transportgrundat, på tidigare omålat trä och på renskrapade fasader målas först ett skikt med högfyllande INTACT Primer, i samma kulör som det önskade slutresultatet. Därefter ett skikt INTACT akrylatfärg Solid eller Bright. Det gör målningen unikt effektiv med en möjlig tidsbesparing på upp till 33% jämfört med traditionella 3-skikts målningssystem.

Hållbar yta
INTACT Solid är en vattenburen akrylatfärg speciellt framtagen för att bibehålla glans och kulör på husfasaden under mycket lång tid. INTACT akrylatfärg finns även i versionen Bright, med självrengörande egenskaper som gör den till ett säkert och hållbart val för vita fasader.

Bättre fuktskydd och samma skikttjocklek
Ett skikt INTACT Primer och ett skikt INTACT akrylatfärg ger samma skikttjocklek som ett traditionellt 3-skiktssystem och skyddar träet bättre mot inträngande fukt. Fuktupptaget enligt norm EN 927 visar på ett närmast halverat fuktupptag jämför med modern 3-skikts fasadmålningssystem med akrylatfärg som slutstrykningsfärg, men upp till 33% mer tidseffektivt!

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår