AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

12 augusti 2012

Egen grönsaksodling - i köket!

Nano Garden från Hyundai Design verkar vara ett utmärkt sätt att odla egna grönsaker - i köket! Fler och fler människor strävar efter att odla färska grönsaker och frukter i trädgården, på balkongen och på odlingslotter. Med den här lösningen kan man ta steget längre och odla inomhus, året om. I Nano Garden går det att odla grönsaker, örter, sallad och blommor utan bekämpningsmedel. I odlingsapparaten sitter LED-belysning som främjar växtligheten utan behov av solljus och det vatten som används när man lagar mat eller diskar återanvänds för att ge näring till växterna. Nano Garden är så ny så att den finns ännu inte i butikerna. Kanske är det här något som kommer att bli standard i framtidens kök?

Nano Garden – Hyundai Design
Nano Garden – Hyundai Design

En egen köksträdgård med Nano Garden. Hydroponic är en metod för att odla växter utan jord. Rötterna förses med vatten och näring med hjälp av kapillärkraft. (Källa: Wikipedia)

 

Architecture DecorNyckelord:

Kök

Nyheter

Prylar

Trädgård

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår