AlltomBostad
 
Eldmakaren AB

Visa alla produkter från: Eldmakaren AB

Brasugnar & Kaminer från Eldmakaren AB

Brasor - Se mer på vår hemsida

Brasor

Brasorna finns i tre olika storlekar och eldas med gasol, naturgas eller stadsgas. Storlek på brasan avgörs av utrymmet i befintlig spis. Måttangivelser avser brännare med pålagd keramisk ved. Brasorna kan också placeras rygg mot rygg (r/r) dvs göras till dubbelbrasa.

Flamdekorationer - Se mer på vår hemsida

Flamdekorationer

Nedsänkt flamdekoration för öppna spisar, finns i tre olika storlekar. Dessa kan även fås monterade sida vid sida eller rygg mot rygg. Flamdekorationen pryds med vit lavasten eller mörkt lavagrus där sedan lågorna flammar upp igenom. Eldas med gasol, naturgas eller stadsgas. Måttangivelser avser själva brännaren.

Gullmarstrand - Se mer på vår hemsida

Gullmarstrand

Gullmarstrand är en halvmåneformad eldstad som passar utmärkt att placera mot en vägg.

Eldstaden Gullmarstrand levereras med en styrenhet för eltändning med knapp och eldas med gasol, naturgas eller stadsgas. Spisen finns i standardfärgerna svart och vit, övriga färger eller ytbehandling såsom polering kan får mot pristillägg.

Välvda glas är standardtillbehör. Den keramiska veden kan bytas mot en bädd av lavasten.

Havsvidden - Se mer på vår hemsida

Havsvidden

Havsvidden är en elegant, vägghängd eldstad för drift med gasol, naturgas eller stadsgas. Spisen finns i två olika utföranden, den ena med keramisk ved och den andra med en bädd av dekorsten. Utöver dessa två alternativ finns standardfärgerna svart och vit. Vi kan även erbjuda andra färger om så önskas.

Öppna spisar för inbyggnad - Se mer på vår hemsida

Öppna spisar för inbyggnad

Vår mycket populära öppna spis för inbyggnad heter Gåshaga och passar i de flesta miljöer och tillverkas efter dina önskemål. Den rogivande elden från flamdekoration brinner genom en vacker lavastensbädd. Gåshaga finns med el- eller handtändning och eldas med gasol, natur eller stadsgas.

Inbyggnadsspisen kringbyggs på plats med mineritskivor som putsas/målas så att spisen blir en ut- eller inbyggnad av/i rumsväggen. Eller kringbyggs med murverk eller stenskivor.

Quadro - Se mer på vår hemsida

Quadro

Quadro är en kvadratiskt formad eldstad som passar utmärkt för placering mitt i rummet. Eldstaden Quadro levereras i standardfärgerna svart eller vit, övriga färger eller ytbehandling såsom polering kan fås mot pristillägg.

Rondo - Se mer på vår hemsida

Rondo

Rondo med en diameter på 90 cm är en fristående öppen spis för placering mitt i rummet. Med en keramisk vedträuppsättning som kan ses runt om får man bra bild av brasan från alla håll.

Dem öppna spisen Rondo levereras i standardfärgerna svart eller vit, övriga färger eller ytbehandling såsom polering kan fås mot pristillägg. Rondo kan även fås med valfri bordsskiva runtom. Välvda glas är ett populärt tillval. Spisen levereras med styrenhet för eltändning så du enkelt kan tända brasan med ett knapptryck.

Ruuthsboo - Se mer på vår hemsida

Ruuthsboo

Ruuthsboo är en rund och mycket elegant fristående dekorationseldstad för placering mitt i rummet.

Spisen levereras i standardfärgerna svart eller vit, övriga färger eller ytbehandling såsom polering kan fås mot pristillägg. Elstart med knapp är standard och spisen kan få med antingen keramisk ved eller lavastensbädd.

Symfoni - Se mer på vår hemsida

Symfoni

Symfoni är en fristående dekorationseldstad för placering mitt i rummet. Elden stiger genom en bädd av lavasten, och ger ett modernt intryck. Symfoni-spisen levereras med en styrenhet för eltändning med en knapp och eldas med gasol, naturgas eller stadsgas. Spisen finns i standardfärgerna svart och vit, övriga färger eller ytbehandling såsom polering kan fås mot pristillägg. Välvda glas och polerad stenskiva är standardtillbehör.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår