AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

1 mars 2010

En bubblande nyhet!

av: Mumlan Nyhlin

I helgen var jag ute på äventyr. Det är härligt att utmana sig själv, men såhär några dagar senare gör sig både den ena och den andra kroppsdelen påmind. Just nu skulle jag inte alls ha något att emot att hoppa ner i massagebadkaret Jamaica från Skånska Byggvaror. Såhär säger Per-Ivan Christiansson, vice vd på Skånska Byggvaror om den nya serien av massagebadkar.

- Nu ger vi kunderna stor valfrihet och möjlighet att bada i exakt det massagebadkar de drömmer om. Dessutom är de både tekniskt nydanade, miljövänligt tillverkade och vi har varit måna om att också se till att våra kunder får ett massagebadkar med låg ljudnivå. Ett önskemål som många uttryckt. Som vanligt har vi strävat efter att skapa en folkligt prisvärd produkt med hög kvalitet och stil.

 

massagebadkar, Jamaica, Skånska Byggvaror

Bild från Skånska Byggvaror.

Mer om mitt äventyret kanske kommer i ett annat inlägg...

Av: Mumlan NyhlinNyckelord:

Bad

Badrum

Butik

Nyheter

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår