AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

24 september 2016

En dekorativ tändsticksask som hjälper barn

Sedan flera år tillbaka så har vårt företag slutat att skänka julklappar till de anställda, istället så skänker man pengar till SOS Barnbyar. Här är en söt liten grej som man kan tänka på i jul när man ska ge bort julkorgar, skicka julkort, ge bort ljus och annat... då kan man skicka med en sån här söt liten tändsticksask. Eller så har man med sig tändsticksaskar som gå-bort present, speciellt till personer som bara vill ha användbara grejer.

Tändsticksaskar SOS barnbyar
Tändsticksaskar SOS barnbyar

Genom att köpa SOS Barnbyars tändsticksask bidrar man till att SOS Barnbyar kan stötta fler barn, både i Sverige och i världen.

Tändsticksaskarna är formgivna av DDB Design och finns i tre olika utföranden och de finns att köpa hos Apotea.se och alla Hemtex-butiker runt om i Sverige från och med vecka 43. Priset är 35 kr.


Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.
www.sos-barnbyar.seNyckelord:

Barn

Inredning

Jul

Nyheter

Övrigt

Presenter

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår