AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

18 juni 2017

En ny app som visar var myggen är!

Besväras du av mygg eller märker du dem inte alls? Funderar du på om det finns mycket mygg där du hyrt stuga i sommar eller dit du ska åka på semester? Nu finns det en ny app som visar hur myggbeståndet ser ut där du är eller dit du ska.

Myggrapporten, som appen heter, är utvecklad för att kartlägga det aktuella myggbeståndet och du kan också hjälpa till genom att lämna din egen rapport, snabbt och enkelt direkt i appen. Myggrapporten är gratis att ladda ner och du hittar den genom att söka efter namnet i App Store eller Google Play.

I appen går det att läsa om några av de vanligaste myggsorterna, men också om moderna och effektiva myggskydd som fungerar utan att man behöver smörja in sig med kladdiga krämer eller stå ut med irriterande rök.

Annars kan jag bara säga - håll er nära mig. För mig vill alla mygg åt så de som vistas på samma ställe märker inte ens av dem.

Myggrapporten ny app för telefonen
Myggrapporten ny app för telefonen

Myggrapporten är grymt bra om man tänkt planera en resa och vill få en uppfattning om hur myggläget ser ut på destinationen, även i andra skandinaviska länder. Mn kan även få en länk till närmsta återförsäljare av myggskydd.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.acreto.seNyckelord:

Övrigt

Tips

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår