AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

30 augusti 2014

En tavelvägg av tapeter

Ibland så kan det vara svårt att välja tapet. Man sitter där med åtta tapetprover och tycker att alla är lika fina... då kan man istället rama in alla proverna och göra en tavelvägg av det. Då kan man ta en enkel enfärgade tapet på väggen och samtidigt så får man njuta av alla sina favoriter.

Tips: Om man har en gammal tapet på väggen som man älskar men man måste ta bort för att den är för sliten så kanske de finns en bit som går att rädda, eller så finns det en halvanvänd rulle någonstans, då kan man rama in den för att ändå ha kvar en bit av den gamla tiden i rummet.

Den här bilden tog jag på Grythyttan, där rummen faktiskt har de här fina tapeterna.

Tavelvägg av tapeter på Grythyttan Foto: Annika Rådlund
Tavelvägg av tapeter på Grythyttan Foto: Annika Rådlund

En skön mix av Grythytans fina tapeter. Det kan ju tilläggas att jag fick med mig deras meny hem, där ett tapetmönster är tryckt på baksidan. den ska jag rama in! (Frågade förstås först om jag fick ta den..)

 

Grythyttan/rummen

Gilla gärna Allt om bostad på facebookNyckelord:

Detaljer

Historia

Hotell

Inredning

Inspiration

Tapet

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår