AlltomBostad
 
EnerSave AB

Visa alla produkter från: EnerSave AB

Värmepumpar från EnerSave AB

EnerSave Acma HP 4900 Four Seasons - Se mer på vår hemsida

EnerSave Acma HP 4900 Four Seasons

Acma HP Four Seasons värmepump är i princip två värmepumpar med allt inbyggt i ett enda aggregat utan utomhusdel och motsvarar en luft/luft värmepump (som normalt har en del utomhus och en del inomhus), men även en frånluftsvärmepump som tar hand om all energi i din ventilationsluft. Den går annars förlorad.
Acma HP Four Seasons är de enda värmepumparna på marknaden för både luft/luft och frånluft i kombination som dessutom kan kanalanslutas. Aggregatet har stora värmebatterier och en högeffektiv rotationskompressor som producerar ca 4,5 gånger tillförd energi, vilket ger en ordentlig besparing på årsförbrukningen för uppvärmning. Värmen genereras ur såväl uteluften som husets ventilationsluft (frånluft) till skillnad från konventionella värmepumpar. Tillverkas i Sverige för vårt svenska klimat.

POLARAIR - Aircondition/värmepump - Se mer på vår hemsida

POLARAIR - Aircondition/värmepump

Luft-/luftvärmepump och frånluftsvärmepump utan utomhusdel för uppvärmning eller air condition samt ger dessutom en ren friskluftsventilation. PolarAir finns både i vägghängd modell och golvmodell. Enkel att installera själv, ingen kylbehörighet behövs då värmepumpen är i en enda enhet utan skrymmande utomhusdel.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår