AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

6 april 2013

Enfärgade tapeter - nyhet från Boråstapeter!

I maj kommer en hel kollektion med enfärgade tapeter från Boråstapeter. Jag tyckte själv att det var svårt att hitta en enfärgad tapet utan mönster eller struktur då jag ville ha helvitt i vardagsrummet. De här ska ha naturligt strukturerade ytor med inspiration från bergarter och kristaller och de är indelade i olika färgskalor: pudriga pasteller som pendlar mellan nude (aprikos) och beige. De smälter fint ihop med en kallare färgskala där mint och lagerbladsgrönt finns med. Det finns också många grå från gråskalans palett - det är inte "50 nyanser av grått" - men det finns en hel del att välja på. Från svart bläck och mullvadsgrått till skymningslila och askrosa.

Enfärgade tapeter - nyhet från Boråstapeter!

Kollektionen Mineral består av 30 blad i dämpade färgskalor som rör sig mellan sockrigt vitt till denimblått och skymningssvart, finns ute i butik från den 7 maj 2013 Rekommenderat pris per rulle är 329 SEK.

 

BoråstapeterNyckelord:

Inredning

Nyheter

Sovrum

Tapet

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår