Enfärgade tapeter på tapeten

Enfärgade tapeter på tapeten
Enfärgade tapeter är inte alltid helt lätt att få tag på tycker jag. Det är ofta lite "flammigt" eller struktur i den. Men nu har ju enfärgat varit på tapeten ett tag, både när det gäller målade väggar och tapeter, så nu är utbudet med kulörer lite bättre. Med allt från smutsiga pasteller till kritvitt. Fördelarna med enfärgade tapeter är många (man slipper mönsterpassning), har man mycket prylar så känns rummet mindre rörigt, rummet kan upplevas större med en enfärgad ljus färg och de går även bra att kombinera med mönstrade tapeter om man vill ha det på någon enskild vägg .Här är de senaste tillskottet med enfärgat från Boråstapeter. Tapeterna har en matt enfärgad yta, som påminner om en målad vägg, men som är helt täckande.

Med enfärgade tapeter i olika toner så passar rummen ändå bra ihop. För en extra effekt går det att tapetsera halva väggen med en annan färg, eller välja en mörkare nyans på en fodvägg.
Boråstapeter lanserar fyrtio väl utvalda kulörer för hemmets alla väggar i den nya kollektionen Pigment. Kollektionen består av enfärgade tapeter på naturliga, matta ytor där var och en av tapeterna tilldelats målande och beskrivande namn som Chalky White, Moody Green, Elephant och Rose Dust.

Kollektionen är uppdelad i sex olika färgteman. Scandinavian Blonde som syftar till vår blonda, grafiska och skandinaviska livsstil med kulörer från de mer svala, som vitt och grått, till de varma som gyllene crème och ockra. Sunset Bliss representerar de varma och kryddiga färgerna som återfinns i vår vackra solnedgång med nyanser från gyllengult och terra till lila. Breaking Dawn illustrerar nordens alla gryningsfärger från blågröna mineralfärger till varmt gröna toner. Arctic Pastels samlar de sofistikerade pudriga pasteller man hittar i en arktisk miljö med crème- och krispigt vita toner. Nordic Noir samlar de dunkla och mer djupa nyanser som ger rummen en speciell magi eller mystik, likt en John Bauer illustration. New Moods innehåller nyanser för den som vill förändra och skapa ett dynamiskt och personligt hem med spännande nyanser.

Kollektionen Pigment finns i butik från den 12 februari 2014 och kostar 329 kr/rulle. Kollektionen innehåller 40 tapeter, vilket motsvarar 40 olika färger.

Boråstapeter

Facebook Twitter Google Plus Google Plus