AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

13 december 2015

Estetic - toalett och tvättställ i svart eller vitt från Gustavsberg

Gustavsberg lanserar en nytt badrumsporslin under 2016, den nya serien heter Estetic och ska passa både små och stora badrum.  Jag har en liknande toaletttol som också är från Gustavsberg, den har och också en mjuk form och har raka sidor, vilket förenklar vid städning.
Estetic har Gustavsbergs spolteknik Hygienic Flush, det innebär att skålen har en mer öppen spolkant och att det spolas rent även där, det samlas ingen smuts där som det kan göra på de som har en smalare kant. Med ytbehandlingen Ceramicplus ska det dessutom inte fastna smuts och vatten på porslinet. Tvättställen kommer i två storlekar och toaletten finns som både golvstående och vägghängd. Till våren kompletteras Estetic-serien med ett urval av blandare.

Estetic från Gustavsberg Design: Jon Eliason
Estetic från Gustavsberg Design: Jon Eliason

Estetic-serien kommer till försäljning under 2016 och lanseras i färgerna blank vit, matt vit och svart. En glad nyhet alltså för er som letar svart porslin till badrummet.

Estetic 8300 golvstående toalett från 7 100 kr, vägghängd toalet från 5 200kr samt Estetic tvättställ 50 cm från 2 400 kr och tvättställ 60 cm från 2 500 kr.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.Nyckelord:

Badrum

Detaljer

Nyheter

Porslin

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår