AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

8 november 2016

Ett digitalt dörrlås i julklapp?

Jag älskar att få sådana där julklappar som är väldigt bra att ha men som kan vara lite tråkiga att köpa själv. Ja, ni vet som element, snöskyffel, snösläde, vindrutetorkare, navkapslar och så vidare. Så jag tänker mig att det finns säkert andra som också tycker att det är bra grejer att få. Så här kommer ett tips, om än en lite dyrare julklapp, som man kanske kan lägga ihop till om man är flera - en julklapp till släktingen/sambon som alltid slarvar bort dörrnyckeln... Alltså ett digitalt dörrlås!
Kanske är det även en ultimat inflyttningspresent till dem som nyss har köpt ett hus.

Yale Doorman från Bauhaus
Yale Doorman från Bauhaus

Ett fungerande lås är något man sällan tänker på att byta ut. Med ett digitalt dörrlös slipper man nycklat, igenfrusna låskolvar och annat strul. Yale Doorman är till exempel är ett nytt elektroniskt lås för hemmet som man enkelt ska kunna styra och kontrollera på distans med hjälp av en app. Yale doorman är kompatibel med Verisure App som man kan hämta hem kostnadsfritt från Appstore eller Google Play. Där kan man lägga till eller ta bort användare på distans, den ger dig möjlighet att administrera låset och det ger dig en full kontroll över vilka användare som har behörigheter i låset. Du kan även låsa/ låsa upp ditt Yale Doorman på distans för att släppa in till exempel hantverkaren eller sotaren när du själv inte är hemma samt ger dig pushnotiser om något inte står rätt till med låset. Den har även ett inbyggt larm i fall någon försöker bryta sig in genom dörren!

Yale Doorman kostar cirka 4315 kr hos Bauhaus och finns att få i tre olika färger. Det finns såklart flera leverantörer och försäljare av digitala dörrlås.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.
 Nyckelord:

Elektronik

Nyheter

Övrigt

Prylar

Tips

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår