AlltomBostad
 

Ett snickeri för dina idéer

Ett snickeri för dina idéer

abi TRÄ servar privatkunder och byggföretag främst med förädlade trävaror och byggvaror i nordiska och exotiska träslag från Göteborg till Malmö och Stockholm.

I vårt snickeri i Göteborg jobbar erfarna snickare med gedigen träkänsla i fingrarna och blick för varje trästyckes möjligheter. De tvekar inte att sätta sågen i en ny bänkskiva – formatanpassning och håltagning är bland de vanligare jobben. Skräddarsydda bardiskar, tvättställsbänkar och bastuinredningar tillhör samma kategori.

Snickeriet både nytillverkar och lagar gamla trädetaljer för exempelvis hus och båt. Fönsterbågar, paneler och utsmyckningsdetaljer får nytt liv med noga utvalt material och kunnigt hantverksjobb. Eller varför inte en vacker grind som vi tillverkar efter mått, önskemål och design?

Dessutom har vi Sverige största listsortiment - Vi erbjuder ett unikt list- och panelsortiment med tidstypiska profiler som gör det möjligt att återskapa miljöer i såväl herrgårdar som torp, funkishus och paradvåningar.

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår