AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

14 september 2016

Ett sovrum i rummet - snyggt avskärmat hos Lexington

Man ska ju titta på proffsen när man vill göra något snyggt och smart, då tycker jag att man absolut ska passa på att härmas. Stylister och inredare är ju experter på att få till det riktigt bra så använd inspirationsbilder när du själv vill förnya och förändra och ta till dig de bitar som tilltalar dig. Lexington har ett showroom i Stockholm och varje gång jag har varit dit så har de förändrat lokalen så att det känns nytt varje gång. Här är en av deras pressbilder från deras höstvisning, kolla in den snygga avskärmningen de har gjort till sovrummet, perfekt grej att härma om man bor i en etta eller tvåa och vill dela av ett rum till ett sovrum. Väggen är platsbyggd men all textil kommer från Lexington.

Sovrum från Lexington
Sovrum från Lexington

Härlig inspirationsbild från Lexington. De blandar stadskänsla med mjuka textilier i gråblått och pasteller för en skön mix.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.lexington.seNyckelord:

Bygg

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Prylar

Sovrum

Textil

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår