AlltomBostad
 
Euronom AB

Visa alla produkter från: Euronom AB

Bioenergi & Pellets från Euronom AB

Keram - Se mer på vår hemsida

Keram

Keram är en fläktstyrd vedpanna med keramisk eldstad avsedd för eldning mot ackumulatortank. Förbränningen styrs via en luftfläkt som tillför rätt mängd primär- och sekundärluft under förbränningscykeln. Slutförbränning sker i keramisk efterbrännkammare och ger hög energieffektivitet. Reglerad fläkttillförsel av primär- och sekundärluft gör förbränningen stabil, även vid varierande driftförhållanden. Kylslinga finns monterad. Möjlighet finns även till oljeeldning för Keram 33-54 med oljelucka som tillbehör.

Exonom P20UB - Se mer på vår hemsida

Exonom P20UB

Exonom P20UB är en utmärkt panna att kombinera med en modern pelletsbrännare. Pannan är konstruerad med stora konvektionsytor för att möjliggöra hög verkningsgrad vid pelletseldning.

Den är lätt att placera och installera tack vare små byggmått, (450 x 1160 x 755). Kan även vedeldas, utrustning för detta medföljer. Stor asklåda i botten för enkel uraskning. Inbyggd kylslinga. Finns i höger- och vänsterutförande.

Euronom Reserven - Se mer på vår hemsida

Euronom Reserven

Ofta förstahandsvalet för lilla fritidshuset som saknar el, men även som komplement och säkerhet i större system. En vedpanna med spishäll som placeras i köket, ansluts mot systemtank och bidrar till vattenburna värmen såväl som till att laga mat, inte minst vid elavbrott.

Systemtank - ExoTank VPX - Se mer på vår hemsida

Systemtank - ExoTank VPX

ExoTank VPX 200C-300C är våra bästa värmepumpstankar som tillsammans med någon av våra värmepumpar inte bara ger stor besparing utan också varmvattenkapacitet i toppklass. De är förberedda för dockning av andra energikällor som t.ex. solfångare, ved- eller pelletsvärme.
Tillbehör finns för att styra solfångare, pool och vvc.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår