AlltomBostad
 
Euronom AB

Visa alla produkter från: Euronom AB

Sol, Vind & Vattenkraft från Euronom AB

ExoSol PA 2.3 - Se mer på vår hemsida

ExoSol PA 2.3

Högpresterande plan solfångare till ett riktigt bra pris!
Det härdade glaset med låg järnhalt ger över 90 % genomsläpplighet och en mycket effektiv upp- fångning av solens strålning. Ett brett utbud av montagesystem passar de flesta förhållande.

ExoSol PA 2.3 har härdat högtransmissionsglas och absorbator av aluminium med TiNox-skikt för högsta kvalitet, livslängd och absorptionsförmåga.

ExoSol OPC 15 - Se mer på vår hemsida

ExoSol OPC 15

Den patenterade kollektorn (vakuumröret) är av U-rörstyp och försedd med ett inbyggt 3-rörsystem som är väl isolerat med vakuum. Anslutning behöver endast göras i ena änden av kollektorn, resten är inbyggt och klart. Maximal energiupptagning med 360 graders absorbator och parabolisk reflektor fångar upp både direkt och indirekt (diffus) solstrålning.

ExoSol OPC fungerar året om, dvs. även i väder då det inte är direkt solstrålning utan bara indirekt solljus.

Systemtank - ExoTank VPX - Se mer på vår hemsida

Systemtank - ExoTank VPX

ExoTank VPX 200C-300C är våra bästa värmepumpstankar som tillsammans med någon av våra värmepumpar inte bara ger stor besparing utan också varmvattenkapacitet i toppklass. De är förberedda för dockning av andra energikällor som t.ex. solfångare, ved- eller pelletsvärme.
Tillbehör finns för att styra solfångare, pool och vvc.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår