AlltomBostad
 
Euronom AB

Visa alla produkter från: Euronom AB

Värmepumpar från Euronom AB

ExoAir - Se mer på vår hemsida

ExoAir

Integrerad intelligent styrning.
ExoAir blev redan 2011 bäst i klassen i Energimyndighetens stora test av luft/vattenvärmepumpar. Sedan dess har den ytterligare utvecklats till vår mest beprövade och driftsäkra värmepump. Den har integrerad styrning som gör att du kan docka den direkt mot din befintliga systemtank. Från ExoAir kan du sedan styra om du vill köra den mot fast temperatur eller flytande, då varmvatten produceras efter behov beroende på utetemperatur. Du kan även styra systemtankens elpatron från ExoAir.

ExoAir Polaris - Se mer på vår hemsida

ExoAir Polaris

Integrerad intelligent styrning.
ExoAir Polaris har integrerad styrning som gör att du kan docka den direkt mot din befintliga systemtank. Från ExoAir Polaris kan du sedan styra om du vill köra den mot fast temperatur eller flytande, då varmvatten produceras efter behov beroende på utetemperatur. Du kan även styra systemtankens elpatron från ExoAir Polaris.

Exotic - Se mer på vår hemsida

Exotic

Exotic är vår rostfria, fristående högeffektiva vatten/vattenvärmepump som kan dockas med befintlig tank eller med Euronom VPX systemtank. Vatten/vattenvärmepumpar är avsedda för vätskesystem som hämtar sin energi från bergvärme, sjövärme eller jordvärme.

Tyst värme En bergvärmepump placeras inomhus och därför är det extra viktigt att den har låg ljudnivå så att den inte stör. Exotic har specialsydd kompressorisolering, ljuddämpande asfaltmattor och vibrationsdämpare som gör att den inte låter mer än ett vanligt kylskåp.

Exotic Compact - Se mer på vår hemsida

Exotic Compact

Exotic Compact är vår rostfria, högeffektiva vatten/vattenvärmepump som är värmepump och systemtank i samma kompakta enhet. En shuntventil används för att styra värmen. Det ger exakt och jämn värme som minimerar risk för knäppningar i dina rör.

Tyst värme En bergvärmepump placeras inomhus och därför är det extra viktigt att den har låg ljudnivå så att den inte stör. Exotic Compact har separat kompressorisolering som gör den extremt tyst.

Systemtank - ExoTank VPX - Se mer på vår hemsida

Systemtank - ExoTank VPX

ExoTank VPX 200C-300C är våra bästa värmepumpstankar som tillsammans med någon av våra värmepumpar inte bara ger stor besparing utan också varmvattenkapacitet i toppklass. De är förberedda för dockning av andra energikällor som t.ex. solfångare, ved- eller pelletsvärme.
Tillbehör finns för att styra solfångare, pool och vvc.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår