Exacta Sweden AB

Visa alla produkter från: Exacta Sweden AB

Bastu från Exacta Sweden AB

Ånggeneratorer, avhärdare - Se mer på vår hemsida

Ånggeneratorer, avhärdare

Helo HSX CD ånggenerator erbjuder det senaste inom modern badkomfort. Effektstorlekar från 3,4 till 14,0 kW. Här finns också en mängd tillbehör för ångrummet.

Bastuaggregat - Se mer på vår hemsida

Bastuaggregat

Helo bastuaggregat finns med effekter från 2,1 upp till 26,0 kW.
Bastuaggregat dimensioneras efter bastun volym. Volymen får man genom att multiplicera, längden x bredden x höjden. Mängden sten som ryms i stenmagasinet är direkt avgörande på bastuklimatet. Stora stenmagasin kan förånga mer vatten vid badkastning och skapa mjuka sköna bastubad.

Bastudörrar - Se mer på vår hemsida

Bastudörrar

Bastudörrar i härdat säkerhetsglas skänker ljus och känsla av rymd i bastun.
Finns i modulstorlek från 5x19 upp till 9x21. Välj önskad karmstorlek och kombinera med dörrglas i samma modulstorlek
Här finns också ett stort program av klassiska trädörrar för bastun.

Bastuinteriör - Se mer på vår hemsida

Bastuinteriör

Nu är det enkelt att bygga bastu. Våra monteringsfärdiga bastuinteriörer finns i många utföranden och modeller, allt från de lite enklare till de mest exklusiva.

Interiörerna måttanpassas till att passa alla bastur för såväl privat som för offentlig miljö. Det finns också färdiga interiörpaket där man själv kapar till exakt passform.

Bastupanel - Se mer på vår hemsida

Bastupanel

Bygg själv en exklusiv bastuinteriör med vår bastupanel

Med vår bastupanel kan du själv bygga en exklusiv bastuinteriör. Alla våra paneler, lavbrädor och lister är kvistfria, och av högsta kvalité. Finns i al, asp och värmebehandlad asp.

Basturum - Se mer på vår hemsida

Basturum

Excellent basturum är enkla att bygga, består av prefabricerade vägg- och takelement. I standardsortimentet finns stora valmöjligheter till personlig utformning av bastun, genom val av dörrar, inredningar och fönsterpartier

De flesta basturummen kan även beställas efter egna mått.
Excellent serien kan även beställas i olika höjder, förses med fönsterpartier och hörningång.

Dekorsten till bastuvägg - Se mer på vår hemsida

Dekorsten till bastuvägg

Ingenting kan konkurrera med känslan av en stenvägg.

Användandet av dekorsten som fondvägg i bastun har blivit mycket populärt eftersom det ger ett vackert och solitt intryck. Dekorstenen passar också mycket bra att kombineras med exempelvis trä, glas och stål.

Användningsområdet är inte bara begränsat till bastun, den kan också användas på en mängd andra platser både inom- och utomhus.

Dekorstenen består av byggelement som enkelt samanfogas

Infrarum - Se mer på vår hemsida

Infrarum

Den infraröda strålningen från solen är grunden till allt liv här på jorden. Här kan man läsa om fördelarna med infrarummet Helo Sun.

Ledbelysning till badrum - Se mer på vår hemsida

Ledbelysning till badrum

Lys upp din tillvaro med LED-ljus. Skapa en exklusiv och lyxig badrumsinteriör. Väggarmatur i rostfritt och härdat opalglas. Exklusiva speglar med inbyggda Xenonlampor.

Vedeldade bastuugnar - Se mer på vår hemsida

Vedeldade bastuugnar

Det är något speciellt med vedeldade bastuugnar. Mjuk värme, mjuk ånga, sprakande eld och den trevliga ritualen med själva tändningen. Helo har fångat det bästa med vedeldat i de här olika serierna av bastuugnar. Finns för bastur med volym från 4 upp till 45 m3.