AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

15 april 2014

Färgglada brickbord med orientalisk touch till balkongen

De här borden påminner om de som brukar finnas på Indiska. Passar inte bara de som anammar den orientaliska stilen. De är tillverkade i metall, men det står inget om de funkar att ha utomhus. Det går nog i alla fall att ha dem på en inglasad balkong eller en balkong med tak, och inomhus förstås. Jag tog den här bilden på Rustas pressvisning i november, då de visade upp nyheterna inför vår och sommar. Så nu finns de i butik! Just nu, så här nära påsk och allt, så känns det verkligen som om man vill ha in mer FÄRG i hemmet. Är less på allt det murriga, och även på bara vitt.

Brickbord Indra Foto: Annika Rådlund
Brickbord Indra Foto: Annika Rådlund

Brickbord Indra finns i orange, rosa eller beige. Den i beige passar jättefint till dig som har den lantliga stilen. Bord med diameter 40 cm kostar 149 kr, och diameter 60 cm kostar 299 kr, hos Rusta.


Rusta

 Nyckelord:

Balkong

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Sovrum

Tips

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår