AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

5 mars 2015

Färgsprakande inredningsnyheter

Man blir glad av färg, varför inte våga lite mer hemma? Det har varit mycket vitt och svart på inredningssidan länge nu, och jag förstår om man inte vill köra på med massor av färg överallt. Men våga använda några accenter för att pigga upp, en vilsamt grön bordslöpare, eller en rosa skrivbordslampa. Mattan med färgade trianglar är ju helt fantastisk - för den som vill ösa på med mycket färg på en gång. Tänk den mattan och ett par färgade kuddar i soffan till allt det svartvita - så har rummet verkligen fått sig ett lyft inför sommaren.

Jotex, EM möbler, Chilli, Petite Friture
Jotex, EM möbler, Chilli, Petite Friture

Bordslöparen DUKA från Jotex, finns i flera färger, 99 kr/st. Fåtöljen Bonn, 4295 kr och mattan Romsey, från 1590 kr/st, båda från EM. Rosa bordslampa från Chilli, 499 kr. Prydnadskuddar från EM, från 249 kr/st. Soffa med kuddar från Petite Friture/RoyalDesign.se, 27 300 kr.Nyckelord:

Arbetsrum

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Presenter

Prylar

Sovrum

Textil

Tips

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår