AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

31 oktober 2011

Farligt vackert! Knogjärn är inspirationskälla till Bommars design!

I helgen besökte jag den årliga Trendmässan i min födelseort Ljusdal i vackra Hälsingland. Jag fastnade för Malin Schröders och Malin Bloms härliga köksprodukter där ett gammalt knogjärn, en gängtapp och en nyckel varit inspirationskälla till kollektionen som bestod av glaserad keramik, trä och textil. De "farligt vackra" produkterna fanns i Bommars Designs monter. Bommarsgården är en Hälsingegård från 1840-talet och de lanserar varje år en kollektion med inspiration från gården och Hälsingland. Den glaserade kannan med knogjärnshandtag är min favorit! Vilken är din?

Farligt vackert! Knogjärn är inspirationskälla  till Bommars design!

En rostig nyckel, en gängtapp och ett knogjärn har stått för inspirationnen till Malin Schröders och Malin Bloms kollektion "Farligt vackert" för Bommars Design. Malin Blom är keramiker och Malin Schröder har gjort textilierna. Tillbringare 650 kr, Örngott 300 kr, Fat för ost 690 kr, större fat 1200 kr, Kökshanddukar 200 kr, Ostbricka 1300 kr och 800 kr för två ljusstakar. Alla priser är cirkapriser.

Bommars Design
Ljusdals Trendmässa
M
alin BlomNyckelord:

Detaljer

Historia

Inspiration

Kök

Mässor

Nyheter

Presenter

Prylar

Textil

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår